Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Timm Vladimirs burger gav Aarhus baghjul

Af Line Ingwar Karlsen

The Timmster er navnet på Timm Vladimirs burger. Vi havde fornøjelsen af at smage den på årets Food Festival. Køen var til at se, og der er som regel en god grund til, at folk står i kø. Lad os blot slå fast, at den gjorde stort indtryk på os. Det er sådan, en burger skal smage!

 

Her er der styr på tingene - The Timmster

Hjemmelavet, selvfølgelig!

Burgeren bestod af en brioche med bøf, råmarineret agurkesalat, stegte løgringe, hjemmelavet remoulade, mayonnaise og ketchup. Enkelt kan man sige, og med det madkendskab Timm Vladimir har, får han smagen helt frem i hver enkelt komponent. Bøffen var rosastegt og ufattelig saftig. Alt var hjemmelavet på nær mayoen. Den var en klassisk Hellmann’s.

Timm Vladimirs burger - The Timmster

Briochen var med Timms stempel på toppen. En flot tatovering på en bolle, må jeg sige. Mange kokke er klart misundelig på den. En sød og luftig bolle. Agurkesalaten var fintskåret, sprød og tilpas syrlig, mens løgringene var store og ikke mindst sprøde. Ketchuppen satte prikken over i´et. Alt er lavet fra bunden, og spiller bedre sammen end Aarhus Symfoniorkester gør.

Brændmærke på toppen - The Timmster

Perfekt hakkedreng

Når man kan finde ud af at stege en bøf perfekt, så letter vi på hatten. Det kunne burgerdrengene og burgerpigerne hos The Timmster. Helt perfekt! En smuk, rosa og saftig bøf tog kegler. Den smagte af kød, men kødet kommer også fra kødkvæg, og ikke en økologisk malkeko fra Randers. På trods af burgerens størrelse, var den let at spise. Den blev ikke snasket og våd undervejs, men holdte sin sprødhed.  

Saftig bøf, sådan - The Timmster

En opfordring til Hr. Vladimir

Vi har ikke en burger i Aarhus, som er så skarp og velsmagende, som dem vi spiste i dag. En enkelt café, en restaurant og en amerikansk burgerbar er, hvad Aarhus kan tilbyde af burgere, som kan matche Timm Vladimirs. Derfor ser jeg gerne, at Aarhus får en filial af The Timmster. Hvis nu, provinsen bliver for voldsom i længden, for Timm Vladimir, kunne han starte med at afholde et kursus i Aarhus. Det skulle hedde, ” Hvordan laver man en god, appetitlig og smagfuld burger, som ikke er skamstegt”.

Lidt mayo i Tangkrogen - The Timmster

Værd at vente på

Vi betalte 55 kroner per burger. En ufattelig lav pris for en helt igennem anstændig burger. Ventetiden var til tider lang. Men den var hvert et minut værd at stå i kø efter. Ord som helt perfekt og klasse brugte vi på begge sider af bordet. Naboerne på begge vores sider, var også helt oppe at ringe over burgeren. Alt i alt må vi erkende, at The Timmster blev Food Festivalens store overraskelse og hit!

Kun en lille kø - The Timmster

Del artikel

Andre læser også