Foredrag med Christina Klitsgaard

  • Christina Klitsgaard

Foredrag med Christina Klitsgaard

Sted: Storcenter Nords Konferencesal
Tidspunkt: tirsdag D. 23. maj // KL. 18:00
Pris: 229 kroner
Billetter

MOD TIL er stolte af at kunne præsentere endnu et spændende foredrag – denne gang med den meget anerkendte ekspert i e-mailmarkedsføring: Christina Klitsgaard. Har du lyst til at opleve en af landets største kompetencer indenfor e-mailmarketing, og få gode råd til optimerering af dit salg? Vil du gerne have viden, værktøjer, trends og tricks til dine e-mailmarketing – også til mikrobudgetter? Så kom og deltage i dette helt unikke foredrag, som er uundgåeligt inspirerende, lærerigt, morsomt og lige til at bruge bagefter

 

Om Christina Klitsgaard

Christina Klitsgaard er ekspert i e-mailmarkedsføring, ekspertblogger på iværksætterportalen Amino.dk og rådgiver til dagligt små og store virksomheder om strategisk e-mailmarkedsføring. Hun har en fortid som reklamebureauejer og tekstforfatter – og er forfatter til flere e-bøger om e-mailmarkedsføring, ligesom hun også står bag Danmarks to første (og eneste) onlinekurser i effektiv e-mailmarkedsføring. På vegne af kunder i alverdens brancher har hun indenfor de seneste 5 år solgt for mange millioner kroner – i alt fra hjertestartere og økovarer til selvudviklingskurser og franske møbler– alene gennem strategiske e-mails.

 

 

Til foredraget vil du få indblik i – og svar på:

– Hvordan du undgår de største og mest fatale emailmarketing fejl. De bliver begået i hobetal hver eneste dag – også af de helt store og erfarne nyhedsbrevsudgivere. Når du har deltaget i foredraget, ved du, hvordan du styrer udenom de dumme fælder og ødelæggende faldgruber, så du kan få den succes med din mailmarkedsføring, du leder efter.

– Hvordan du – i samme øjeblik nye mennesker rammer dit website – kan transformere dem til begejstrede abonnenter, og allervigtigst: Hvordan du får dem til at blive hos dig og handle hos dig igen og igen.

– Hvad hemmeligheden i virkeligheden er bag emails, der sælger – og hvordan du putter ingredienserne, i det rigtige blandingsforhold, ind i hver eneste mail, du sender, så du hurtigt kan skabe iøjefaldende resultater.

– Hvorfor og hvordan du bruger storytelling til at fascinere, begejstre og knytte din læser til dig – og hvordan du kan gøre det selv på ganske, ganske få linjer.

 

 

Tidligere kursister og deltagere udtaler:

“Klitsgaard er Danmarks nr. 1-underviser I, hvordan man skriver e-mails, der rent faktisk virker, og vi bruger hende med stort udbytte, rådgivning og foredrag..”

“Jeg lærte så utroligt meget, som jeg kunne gå direkte hjem og bruge”

“Jeg har fået sat ild til mine egne ord. For satan – jeg er blæst omkuld. Også over undervisningen: personlig, competent, engagerende, systematisk, seriøs, morsom, egnet til alle niveauer”

 

Bemærk:

Begrænset antal billetter. Billetterne er unummererede siddepladser. Det er ikke muligt at medbringe egne drikkevarer eller mad, der kan tilkøbes drikkevarer. Der er gratis parkering i Storcenter Nords P-kælder. Billetterne refunderes ikke. Kom i god tid – dørene åbner kl. 17.30.

Find vej

Storcenter Nords Konferencesal

Finlandsgade 17

8200 Aarhus N

Åben kort

Flere arrangementer

Food maker – vi leger med mad! – unge laver mad sammen
H. H. Seedorffs Str. 7 // tirsdag D. 30. maj // KL. 17:00 // 35 kroner
Unge laver mad sammen. Hver tirsdag inviterer Food Maker, i samarbejde med FOF Aarhus, indenfor til 'Vi leger med mad!'. Her kan unge i alderen 16-28 år lave mad sammen med andre u…
Billetter
Premiere – en forstilling om en forestilling
Aarhus Teater - Stiklingen M. FL. // tirsdag D. 30. maj // KL. 17:00 // 160 kroner
PREMIERE går tæt på teatrets dybeste hemmeligheder. Angsten for at fejle som skuespiller. Hungeren efter publikums kærlighed. Ensomheden efter tæppefald.   PREMIERE er en pseudo-do…
Billetter
Spekulationsbyggeri, missionshuse og filmstatister
Klintegården // tirsdag D. 30. maj // KL. 19:00 // 130 kroner
Byvandring på Trøjborg, ved byhistoriker Lars Holleufer. På Trøjborg lå oprindeligt flere store lystejendomme, men i 1890 gik bebyggelsen af et stort nyt arbejderkvarter i gang med…
Billetter