• Christina Klitsgaard

Foredrag med Christina Klitsgaard

Sted: Storcenter Nords Konferencesal
Time: tirsdag D. 23. May // KL. 18:00
Pris: 229 kroner
Billetter

MOD TIL er stolte af at kunne præsentere endnu et spændende foredrag – denne gang med den meget anerkendte ekspert i e-mailmarkedsføring: Christina Klitsgaard. Har du lyst til at opleve en af landets største kompetencer indenfor e-mailmarketing, og få gode råd til optimerering af dit salg? Vil du gerne have viden, værktøjer, trends og tricks til dine e-mailmarketing – også til mikrobudgetter? Så kom og deltage i dette helt unikke foredrag, som er uundgåeligt inspirerende, lærerigt, morsomt og lige til at bruge bagefter

 

Om Christina Klitsgaard

Christina Klitsgaard er ekspert i e-mailmarkedsføring, ekspertblogger på iværksætterportalen Amino.dk og rådgiver til dagligt små og store virksomheder om strategisk e-mailmarkedsføring. Hun har en fortid som reklamebureauejer og tekstforfatter – og er forfatter til flere e-bøger om e-mailmarkedsføring, ligesom hun også står bag Danmarks to første (og eneste) onlinekurser i effektiv e-mailmarkedsføring. På vegne af kunder i alverdens brancher har hun indenfor de seneste 5 år solgt for mange millioner kroner – i alt fra hjertestartere og økovarer til selvudviklingskurser og franske møbler– alene gennem strategiske e-mails.

 

 

Til foredraget vil du få indblik i – og svar på:

– Hvordan du undgår de største og mest fatale emailmarketing fejl. De bliver begået i hobetal hver eneste dag – også af de helt store og erfarne nyhedsbrevsudgivere. Når du har deltaget i foredraget, ved du, hvordan du styrer udenom de dumme fælder og ødelæggende faldgruber, så du kan få den succes med din mailmarkedsføring, du leder efter.

– Hvordan du – i samme øjeblik nye mennesker rammer dit website – kan transformere dem til begejstrede abonnenter, og allervigtigst: Hvordan du får dem til at blive hos dig og handle hos dig igen og igen.

– Hvad hemmeligheden i virkeligheden er bag emails, der sælger – og hvordan du putter ingredienserne, i det rigtige blandingsforhold, ind i hver eneste mail, du sender, så du hurtigt kan skabe iøjefaldende resultater.

– Hvorfor og hvordan du bruger storytelling til at fascinere, begejstre og knytte din læser til dig – og hvordan du kan gøre det selv på ganske, ganske få linjer.

 

 

Tidligere kursister og deltagere udtaler:

“Klitsgaard er Danmarks nr. 1-underviser I, hvordan man skriver e-mails, der rent faktisk virker, og vi bruger hende med stort udbytte, rådgivning og foredrag..”

“Jeg lærte så utroligt meget, som jeg kunne gå direkte hjem og bruge”

“Jeg har fået sat ild til mine egne ord. For satan – jeg er blæst omkuld. Også over undervisningen: personlig, competent, engagerende, systematisk, seriøs, morsom, egnet til alle niveauer”

 

Bemærk:

Begrænset antal billetter. Billetterne er unummererede siddepladser. Det er ikke muligt at medbringe egne drikkevarer eller mad, der kan tilkøbes drikkevarer. Der er gratis parkering i Storcenter Nords P-kælder. Billetterne refunderes ikke. Kom i god tid – dørene åbner kl. 17.30.

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Byvandring: Oplev Frederiksbjerg
FOF Aarhus // torsdag D. 24. maj // KL. 19:00 // 120 kroner
Frederiksbjerg blev bygget som en prestigebydel fra omkring 1898 med Ingerslevs Boulevard som en slags akse fra Skt. Pauls kirke ud til den nuværende Harald Jensens plads. En del b…
Billetter
Biedermann og Brandstifterne
Aarhus Teater - Scala // torsdag D. 24. maj // KL. 19:30 // 230 - 270 kroner
Biedermann er den pæne og retskafne humanist, som altid tror på det gode i mennesket. Han inviterer to fremmede til at bo i sit hus, og snart har han benzintromler, twist, lunter o…
Billetter
Helte – Interaktiv helte-boot camp
Teatret Svalegangen - Ny Sal // torsdag D. 24. maj // KL. 19:30 // 125 Kroner
Hvem er helte? Hvad gør helte? Hvilke egenskaber har de, og hvordan ser de ud? Har vi overhovedet brug for helte? Svaret er et indiskutabelt og dundrende “JA”, hvis du spørger Glad…
Billetter