• Foredrag med Jesper Buch, Anders Grønborg & Esben Mols Kabell

Foredrag med Jesper Buch, Anders Grønborg & Esben Mols Kabell

Sted: Storcenter Nords Konferencesal
Time: torsdag D. 12. Oct // KL. 19:00
Pris: 275 kroner
Billetter

Hvad har disse tre personer tilfælles? Kom og oplev en unik, motiverende og inspirerende foredrags-aften med disse tre fantastiske foredragsholdere – samme aften! To forskellige historier om iværksætteri og om at forfølge sin drøm:

Torsdag d. 12. oktober 2017 kl. 19.00-21.45 i Storcenter Nords Konferencesal

Jesper Buch – den succesrige iværksætter kendt fra “Løvens Hule” og manden bag JUST-EAT

Anders Grønborg & Esben Mols Kabell – de succesrige iværksættere og mændene bag Lasertryk A/S

 

————————–————————–———–

Jesper Buch – “Kick-ass -fra kælder til milliard”
I dette spændende og medrivende foredrag hører du iværksætteren Jesper Buch fortælle sin imponerede historie om JUST-EAT og livet som en af Danmarks mest succesrige forretningsmænd. Det er en medrivende historie om hvordan han startede i en kælder, og hvilke talrige forskellige udfordringer han, på sin vej til den store succes, har mødt.
Jesper deler ud af sine egne erfaringer og kommer også med mange guldkorn, du selv kan bruge, og fortæller om modgang og medgang;
• Hvad var det der gjorde, at JUST-EAT blev til den succes, det blev?
• Hvad skal der til for at opnå succes?

Alt det og meget mere kan du opleve i selskab med Jesper Buch.
Du vil helt sikkert gå fra hans foredrag med en fornyet energi og arbejdsglæde, et gå-på-mod uden lige og en tro på, at du også kan det, du vil!

“Et foredrag med Jesper Buch, er meget mere end et foredrag. Det er et solidt spark i rumpen!”…. citat tidligere foredrags-deltager.


————————–————————–——-
Anders Grønborg & Esben Mols Kabell:
I dette vildt spændende og lærerige foredrag hører du Anders Grønborg og Esben Mols Kabell´s imponerende iværksætterhistorie om Lasertryk A/S!

Lasertryk blev etableret tilbage i 1999 og er i dag Danmarks største trykkeri og vokser stadig med over 300 ansatte, 40.000 firmaer og 55.000 privatpersoner som kunder.

Passionen har været deres drivkraft i etableringen af deres firma, Lasertryk A/S. I passionen lå et ønske om at gøre det billigere og bedre end konkurrenterne ved at satse på en mere aggressiv prispolitik hvor der blev satset på volumen.

I foredraget kommer de også med guldkorn fra deres bestseller “111 TIPS DU VIL ELSKE”

Bogen kan bruges af alle, uanset branche. Den indeholder 111 praktiske tips, som du straks kan tage i brug. De handler om alt fra bedre kundeservice til forbedret drift og mere bundlinje.

Bogen Martin Thorborg kaldte:
“En af de bedste bøger, jeg har læst”.

Du vil helt sikkert gå fra foredraget med masser af motivation og gode råd der virker!

Find vej

Rutevejledning

Flere arrangementer

Lav Sol
Aarhus Teater - Studio // fredag D. 25. maj // KL. 17:30 // 95 kroner + Gebyr
EN SCI-FI FORESTILLING OM KUNSTIG INTELLIGENS   Ny dansk dramatik af Aarhus Teaters husdramatiker Peter-Clement Woetmann. Han har i sin tid ved teatret skrevet ”Til mine brødre”, s…
Billetter
Biedermann og Brandstifterne
Aarhus Teater - Scala // fredag D. 25. maj // KL. 19:30 // 230 - 270 kroner
Biedermann er den pæne og retskafne humanist, som altid tror på det gode i mennesket. Han inviterer to fremmede til at bo i sit hus, og snart har han benzintromler, twist, lunter o…
Billetter
Helte – Interaktiv helte-boot camp
Teatret Svalegangen - Ny Sal // fredag D. 25. maj // KL. 19:30 // 125 Kroner
Hvem er helte? Hvad gør helte? Hvilke egenskaber har de, og hvordan ser de ud? Har vi overhovedet brug for helte? Svaret er et indiskutabelt og dundrende “JA”, hvis du spørger Glad…
Billetter