Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

To guldmedaljer til kokkeelever fra AARHUS TECH

Af anders@sommersangdigital.dk

Svendeprøven for kokkeelever udløste den store medaljeregn over de 20 nye kokke, som netop er blevet uddannet på Skolen for trends og gastronomi på AARHUS TECH.

 

Nicklas Friis Nielsen, Restaurant Miro, og Christoffer Erik Gabriel von Bonsdorff, Frederikshøj, modtog begge guldmedalje for deres suveræne svendeprøve. Der blev også uddelt to sølvmedaljer og seks af bronze til de dygtige kokke. Desuden modtog Nikolaj Danevig Hansen, Hotel Sabro Kro, et legat på 2.500 kr. fra Fonden for Dansk Gastronomi.

 

Nye kokke fra AARHUS TECH

SONY DSC

 

Fra venstre:  Nicklas Friis Nielsen, guld, (Restaurant Miro), Moussa R. El Bouz (Comwell Aarhus), Thomas Danaa Egeberg, bronze, (Scandic Aarhus City), Nikolaj Danevig Hansen, bronze, (Hotel Sabro Kro),

Jesper Meier Jæger (Hørning Kro & Hotel), Lasse Møller Andersen (AARHUS TECH), Anja Stenhøj Bitsch Knudsen, bronze, (Cafe Noisette), Peter Faarkrog Hansen, bronze, (Restaurant Skovmøllen),

Nanna Rosenkilde Hjortshøj, Horesta Flidspræmie, (Römer ApS.), Marianne Bærent Middelboe, bronze, (Restaurant Skovmøllen), Simon Toftdal Nikolajsen (Hjarbæk Kro), Stine E. Grønskov (Rømer ApS.),

Simon Herholdt Thaarup Petersen, sølv, (Restaurant Varna), Søren Werner Lund (AARHUS TECH), Nicolai Piil Johansen (Hotel Fuglsøcenteret), Niklas Levin Rasmussen, sølv, (Grappa ApS.),

Christoffer Erik Gabriel Von Bonsdorff, guld, (Frederikshøj), Mette Thomsen Bie (faglærer, AARHUS TECH), Jakob Vestergaard, sølv, (Restaurant Veto), Bjarne Holm Sørensen, faglærer, AARHUS TECH).

 

 

Del artikel

Andre læser også