Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

To nye stjerner på holdet hos Nordisk Spisehus

Af anders@sommersangdigital.dk

Sidste år var rekordår for Nordisk Spisehus, og i år fortsætter væksten i restaurantens omsætning. Den positive udvikling har tiltrukket to nye stjerner på den gastronomiske scene – torsdag 1. oktober starter Rasmus Tramm Bertelsen som ny restaurantchef og Søren Appel Hansen som ny restaurantsouschef og sommelier på Nordisk Spisehus.

 

Ny restaurantchef og ny sommelier

Gæsterne kan glæde sig til, fra torsdag 1. oktober, at blive serviceret af to af gourmetbranchens allerstørste talenter på Nordisk Spisehus. Rasmus Tramm Bertelsen starter som ny restaurantchef. Rasmus kommer fra restaurant Frederikshøj, hvor han i flere år har arbejdet sammen med stjernekokken Wassim Hallal og senest har været med til at hente den prestigefyldte Michelin-stjerne til Aarhus. Søren Appel Hansen starter som ny restaurantsouschef og sommelier. Søren kommer senest fra en stilling som restaurantchef hos brødrene Koch i Aarhus, og derudover bærer han titlen som Danmarks Bedste Tjener 2009 og er anerkendt for sit uovertrufne arbejde hos Frederikshøj, Dyvig Badehotel og Restaurant Bind.

 

Stjernespækket menukort

På Nordisk Spisehus nyder gæsterne gourmetretter, der er udviklet i samarbejde med verdens førende Michelin-restauranter serveret i selskab med restaurantens egne, nordiske kreationer. I øjeblikket samarbejder Nordisk Spisehus med den tre-stjernede Michelin-restaurant Akelarre fra Spanien og den to-stjernede Michelin-restaurant Belcanto fra Portugal i en hyldest til gastronomi i syd og nord.

 

Nordisk Spisehus’ nye restaurantchef og restaurantsouschef glæder sig til at arbejde med det innovative restaurantkoncept: ”Det bliver en fantastisk mulighed for at udvikle sig fagligt og forny sin viden om parring af mad og vin i særklasse. Nogle af Michelin-retterne byder for eksempel på nye og anderledes ingredienser, og det bliver sjovt at skulle gå på jagt efter vine til at understrege og fremhæve disse smagsnuancer. Med konceptet gør vi os hele tiden dygtigere, og på den måde kan vi forkæle gæsterne på Nordisk Spisehus med det ypperligste inden for moderne gastronomi,” lyder det fra Rasmus Tramm Bertelsen og Søren Appel Hansen.

 

Vil man opleve en gourmetaften på Nordisk Spisehus er det en god idé at booke bord. Det kan gøres på www.nordiskspisehus.dk, hvor man også kan læse om den aktuelle menu og tilhørende vinmenu.

 

Del artikel

Andre læser også