Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tommi’s Burger Joint deler burgere ud på åbningsdagen

Af anders@sommersangdigital.dk

I november delte vi nyheden om, at den populære burgerkæde, Tommi’s Burger Joint, åbner en afdeling i Aarhus her i starten af året. De har overtaget lokalet fra den lukkede Frozen Sigurt på Jægergårdsgade 57. Jeg har taget en snak med Valdimar Geir Halldórsson, der officielt er administrerende direktør i foretagendet, men hellere vil kalde sig ’alt-mulig-mand’.

 

Islandsk burgerinvasion

”I næste uge begynder vi at kigge på indretningen i lokalet og vi påregner at kunne åbne i april/maj”, fortæller han. Der arbejdes også på en ny afdeling i Lyngby, der har planlagt åbning 1. april. Med disse kommende åbninger kommer de to danske byer i fint selskab, da de andre steder, som Tommi’s Burger Joint har indtaget, er Malmø, Berlin, London og Oslo. Og så har jeg ikke engang nævnt Island endnu. Ejer og iværksætter Tomas ’Tommi’ Tómasson er nærmest kongen af burgere på Island. Han har en lang række restauranter og projekter i ryggen. Han har dog efterhånden valgt at koncentrere sig mest om mere simpel mad og  i 2014 kunne Tommi’s Burger Joint se dagens lys i Kødbyen i København.

 

På burgerens hjemmebane

Burgeren er ikke ukendt territorium for Tommi. ”Jeg er vokset op sammen med Tommi, for vi var naboer hjemme i Island”, fortæller Valdimar. ”Jeg har kendt ham fra jeg var 6 år gammel og allerede dengang kan jeg huske, at det ikke var et sjældent syn, at Tommi lavede burgere til venner og naboer i haven.” Det er som om, at der er gået inflation i åbningen af burgerbarer i Aarhus. We Do Burgers, The Burger Joint og Murphy’s Burger Joint er bare et udpluk af nye burger-flippers, der langer denne populære form for fast food over disken i Smilets By.

 

”God musik gør dig glad i hjertet – og en god burger gør dig glad i maven.”

Men Valdimar er ikke bange for konkurrencen om kunderne i Smilets by, faktisk tværtimod. ”Vi er meget sikre på vores måde at lave burgere på. Det bliver holdt helt enkelt; der er ingen ingredienser i, der ikke behøver være der”, forklarer han. ”Og det er jo ikke sjovt at lave gode burgere hvis der ikke er andre om buddet.”

 

Du kan glæde dig til en uhøjtidelig indretning, mismatchende stole og 70’er rock n’ roll-musik fra højtalerne, der vil fungere som soundtrack til din middag. Som Valdimar udtrykker det: ”God musik gør dig glad i hjertet og en god burger, glad i maven.” Og nå ja, så er burgerne forresten ’on the house’ på åbningsdagen. Valdimar håber, at de kan slå rekorden fra åbningen i Malmö, hvor 1350 sultne svenskere nød godt af tilbuddet.

Del artikel

Andre læser også