Wefood kommer til Aarhus
//Det sker

Vær med til at åbne Wefood i Aarhus

Af Redaktionen

Designkonkurrence: Wefood – hele Danmarks supermarked med overskudsmad – kommer snart til Aarhus. Vær med til at designe den århusianske folkeaktie, der skal samle en million kroner ind til den nye butik.

 

I Danmark smider vi hvert år 700.000 tons spiseligt mad ud. Samtidig sulter næsten 800 millioner mennesker verden over. Den fordeling ønsker Folkekirkens Nødhjælp at gøre noget ved. Derfor har vi åbnet Wefood – verdens første supermarked med overskudsvarer. Butikken sælger varer, de almindelige supermarkeder ikke vil sælge. Varer, som enten er blevet produceret i for store mængder, er tæt på udløbsdato eller hvor emballagen er beskadiget. Men varer, som ingenting fejler. Butikken drives af frivillige, og overskuddet går til at bekæmpe sult i verdens fattigste lande.

 

Ny butik i Aarhus 

Folkekirkens Nødhjælp åbnede i februar den første Wefood-butik på Amager i København, og snart kan vi åbne endnu en butik i København. Wefood har på rekordtid opnået stor succes, og takket være de mange frivillige, vores kunder og ikke mindst leverandørerne vil vi gerne gøre Wefood landsdækkende. Det første skridt er at åbne en Wefood-butik i Aarhus i 2017.

 

Men vi har brug for din hjælp. Vi skal have designet en århusiansk Wefood-folkeaktie, der kan sælges med det formål at indsamle en million kroner ind i startkapital til butikken.

 

Send dit bud på den århusianske folkeaktie og deltag i designkonkurrencen. Alle bud bliver vurderet af vores dommerpanel bestående af livsstilsekspert Anne Glad, arkitekt og tv-vært Eva Harlou, tegner Jens Nex og forfatteren Renee Toft Simonsen. Dommerpanelet udvælger de tre bedste aktier, og herefter er det op til danskerne at stemme via sms, hvilken af de tre udvalgte aktier, der skal sættes til salg.

 

Hvis dit design bliver valgt til motiv for Wefood Folkeaktien vil du bl.a.: 

  • Få dit design trykt på 7.000 Aarhus Folkeaktier
  • Få dit navn og design delt på Folkekirkens Nødhjælp Facebook- side. Vi har over 200.000 følgere
  • Blive inviteret til åbningen af den nye Wefood i Aarhus
  • Få mulighed for at få dit design vurderet af livsstilsekspert Anne Glad, arkitekt og tv-vært Eva Harlou, tegner Jens Nex og forfatteren Renee Toft Simonsen

 

Det, du skal gøre, er at:

  • Sende dit design til design@wefood.nu INDEN den 17. oktober
  • Bemærk at aktien skal være egnet til print i A4-format
  • Designe motivet til aktien – vi skal nok skrive evt. tekst på aktien

Folkekirkens Nødhjælp får rettighederne til designet. Eventuelle spørgsmål kan stilles på design@wefood.nu.

 

Vinderen af konkurrencen offentliggøres på Facebook tirsdag d. 8. november 2016

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle