Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Verdens bedste hvidvins-mager på Restaurant ET

Af anders@sommersangdigital.dk

Domaine Zind-Humbrecht i Alsace. “Verdens bedste hvidvins-mager regerer her. Ejeren, Olivier Humbrecht gæster Aarhus. Det er et stort scoop Restaurant ET og Erik Sørensen Vin har lavet her.

Det er første gang vi i Aarhus møder vinmageren Olivier Humbrecht til et særligt arrangement, hvor du får indsigt i, hvad der gør hans vine så eftertragtede,og ikke mindst hvordan de smager.

 

Kom og mød ejer og vinmager Olivier Humbrecht fra Domaine Zind Humbrecht, som tager os på vinøs rejse gennem sine mange hektarer marker på flade områder og stejle skråninger.

Olivier Humbrechts filosofi er enkel. Den bedste jord, 100% økologisk og biodynamisk drift, gamle vinstokke samt et udbytte på under det halve af andre producenters. En ekstrem lang presning og egegæring, der kan vare et år. Vinen klares ikke og filtreres ikke. Olivier Humbrecht vil have hele vinens karakter med over i flasken.

 

Citat fra Robert Parker:

“Verdens bedste hvidvinsmager, der er ingen bedre hvidvine i verden er påstanden. Disse juveler til en pris langt under, hvad de ville koste, hvis vinene var fra Bordeaux, Bourgogne eller Californien. Der findes ikke en eneste i Vinens Verden, der stræber mere efter kvalitet” udtaler Robert Parker i Wine Advocate.

 

Oplev en unik aften her på Restaurant ET fredag den 17. april med ”troldmanden” selv. Han vil fortælle om sine vine, fremstillingen af disse og ikke mindst hans filosofi omkring kvalitet og vin.

 

MENU

 

Franske kaniner med salat Maché, grillet brød, feldsalat og skalotteløg

&

Kyllinge ballontine ”label rouge” med persille, spidskål og sauce supreme med forårs morkler

&

Klassisk Münster med lunt brioche, puré på gule rosiner og syltet kartoffel

&

Oliver Humbrecht sammensætter en unik vinmenu til dette arrangement.

 

 

Tid & sted:

Fredag den 17. april

Restaurant ET, Åboulevarden 7, 8000 Aarhus C.

 

PRIS: 777 kroner pr. person

 

Reservation skal ske telefonisk til Restaurant ET tlf. +45 86138800

 

Se mere om Restaurant ET her: 

 

Del artikel

Andre læser også