//Nyheder

Vinbrasseriet er det nye navn i Vestergade

Af Jan L. Pedersen

Vinbaren AU Vestergade åbnede i foråret. Den ligger i den ene ende af Restaurant AU, som lige siden åbningen har væltet i rosende ord og masser af gæster. Vinbaren er kendt for, at man kan købe god mad til sin vin. Det var nu mere vinen gæsterne kom for, hvilket et eller andet sted er meget naturligt på en vinbar. Men da man gerne vil gå sine egne veje hos AU Vestergade, så har man lavet om på retterne og skiftet navnet.

 

Nyt menukort, som rimer på brasseri

Navneændringen er ikke det eneste, som er sket. Menukortet og stilen er også ændret. Nu er der blandt andet tatar af færøsk laks, hummerbisque, flamberet peberbøf med foie gras, tatar af nordjysk naturkvæg på menukortet. Genren er ikke et klassisk fransk brasserie, men mere et dansk brasserie, hvor det er lokale danske råvarer, som bruges. Med andre ord, så nytænker man klassisk franske brasserieretter.

 

Vin i rigelige mængder

Nu er det jo stadigvæk en vinbar, selvom det er blevet mere legitimt at komme at spise. Før var det mere omvendt. Men vinudvalget er det samme, og du kan sagtens bare kigge forbi, og kun drikke vin. Idéen med Vinbrasseriet er, at det både skal være vinbar og brasserie i et og samme lokale.

 

Se mere om Vinbrasseriet her:

AU Vestergade

Nyheder Se alle

Udvalgte artikler Se alle