//Det sker

Voldby Købmandsgård afholder deres den 9. ølmesse

Af Redaktionen

Voldby Købmandsgård afholder den store ølmesse. Den løber i år af stablen lørdag d. 27/8 fra kl. 10.00-15.00. På den 9. ølmesse tilbyder vi et bredt udvalg af godter fra ølsfæren. Ud over standene præsenterer SPØ yderst eksklusive øl i Eksklusivbaren. Billetter er til salg nu til 300,- og mad er inkluderet i billetprisen.

 

En hyggelig dag med stor spændvidde på øllet

Personalet hos Voldby Købmandsgård ønsker at give alle ølinteresserede en hyggelig dag i øllets tegn. Der vil være noget for dem som er nye i øllets verden og dem som har smagt rigtig mange øl før, og dyrker øllet som en interesse. Som noget nyt i år er det muligt at bestille de øl som serveres på messen hjem til en god pris og få dem leveret uden beregning. Sådan undgår gæsterne at skulle slæbe øl hjem i bussen eller videre til festugen.

 

Et hæderligt udvalg

Der vil være stande fra blandt andre Hornbeer, Ebeltoft, Hallegård, Kragelund, VielViel Mehr med øl fra To Øl, Clown Shoes, Omnipollo, Pöhjala og Mikkeller, Amager Bryghus med fem forskellige øl, Beer Entusiast med øl fra Edge Brewing, Austmann og Rodenbach og Det Belgiske Hus med øl fra La Rulles, Duchesse du Bourgogne og andet godt. Der annonceres løbende nye stande og hvilke øl de serverer.

 

EKSKLUSIVBAR med Smag På Øllet (SPØ)

Købmandsgården gentager sidste års success med Eksklusivbaren, som serverer helt særlige og eksklusive øl. Øllene her er enten vanskelige at få fat på, eller har en vanskelig pris. Derfor vil der også være betaling for smagsprøverne i Eksklusivbaren, SPØ lover dog at priserne bliver rimelige. Hold dig til hvis du vil være sikker på at få smagt bestemte øl i Eksklusivbaren, der er et meget begrænset antal flasker af hver øl, i flere tilfælde kun eén.

 

Voldby Købmandsgård har i mange år solgt specialøl, og var et af de første steder i landet som specialiserede sig i den retning. Med et udvalg på 700-800 forskellige specialøl fra hele verden er Voldby Købmandsgård stadig et oplagt valg når der skal handles specialøl.

 

 

Praktisk

Sted: Voldby Købmandsgård, Viborgvej 96, 8450 Hammel

Tid: Lørdag den 27. august kl. 10-15. Bus 114 går til døren.

Kontaktinfo: mail@voldbykoebmandsgaard.dk, tlf.: 8696 2018.

Det sker Se alle

Udvalgte artikler Se alle