//Nyheder

136 nye lejligheder popper op ved siden af Den Gamle By

Der er både lejligheder og byhuse på vej mellem Saltholmsgade og Møllevejen i Aarhus C

 

Lejlighederne bliver opført, så de passer ind i det udtryk, der er i Øgadekvarteret, og boligerne bliver opført i røde, grå og brunlige farver i forskellige højder og udformning med gårdmiljøer mellem blokkene.

Der er forskellige højde og udtryk i boligerne, der er ved at blive opført tæt på Den Gamle By.

Der er forskellige højde og udtryk i boligerne, der er ved at blive opført tæt på Den Gamle By. Visualisering

 

De kommer til at ligge på en helt ny vej, der bliver oprettet. Den får navnet Æbleøgade. “Lejlighederne er blevet tegnet med respekt for udtrykket, der er i området i forvejen, og så bliver det et meget unikt byggeri, der jo kommer til at ligge i et område, der er etableret. Der findes ikke mange af den slags pletter tilbage i Aarhus,” siger Louise Gad, projektchef og ejendomsmægler ved Danbolig Aarhus City, der står for udlejningen af boligerne.

 

Stor popularitet

Danbolig lagde boligerne ud på Facebook og i løbet af ganske få dage, var der allerede omkring 50, der ringede og viste interesse for lejlighederne.

“Vi forventer en stor interesse, da det er en unik mulighed for at bo i hjertet af Aarhus i et etableret kvarter. Der er altaner til alle lejligheder, ligesom der er gulvvarme og indrettet med materialer af høj kvalitet,” siger Louise Gad.

 

Hos Danbolig forventer man, at det er mange forskellige typer mennesker, der kommer til at flytte ind, da størrelsen på lejlighederne svinger fra 38 kvadratmeter til 128.

 

Ejer-boliger til salg

Foruden de 136 lejeligheder, der er ved at blive opført, bliver der også bygget 10 ejer-byhuse, ligesom der bliver bygget en p-kælder til boligerne.

 

Alle byhusene er dobbelte og bliver også i flere etager, så de ligesom lejlighederne passer ind i udtrykket. Det er også Danbolig, der står for salget af byhusene.

 

Fakta Æbleøgade 

  • Der er åbent hus hver søndag
  • De første 25 lejligheder er klar til indflytning 1. december, herefter er resten klar 1. februar 2020, 1. marts 2020, og de sidste står klar 1. september 2020 sammen med byhusene
  • Huslejen for lejlighederne ligger fra 6.500 kroner til 17.000 kroner
  • De 10 byhuse bliver fra 132 kvadratmeter til 216 og koster fra 6.350.000 til 8.150.000 kroner
  • Det er arkitekt Mikkel Frost fra Cebra, der har tegnet de nye boliger
  • Se mere om lejlighederne på saltholmsgade.dk og se mere om byhusene på æbleøen.dk

 

Nyheder Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev