//Nyheder

40-årig mand anholdt for drab i Aarhus

En 40-årig mand fra København blev tirsdag aften anholdt og sigtet for drab på den 25-årige mand, der den 22. juli blev fundet død ved Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus.

 

Han fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Aarhus onsdag klokken 13.30. Anholdelsen kommer dagen efter, at to mænd blev varetægtsfængslet for at have medvirket til en stor hashhandel til en værdi af 1,6 millioner kroner. En handel, som Østjyllands Politi, vurderer hænger sammen med drabet ved væddeløbsbanen. 

 

”Efterforskningen peger i stigende grad på, at motivet til drabet skal findes i en narkohandel mellem to persongrupper. Vi har nu anholdt yderligere en person i sagen, som vi mener kan knyttes direkte til drabet, men vi har fortsat et stort efterforskningsarbejde foran os. Et arbejde som vi forventer vil afdække yderligere personer med en rolle i sagen, ” siger politiinspektør Michael Kjeldgaard. 

 

Af hensyn til efterforskningen anmoder anklagemyndigheden om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor ikke at oplyse yderligere detaljer om sagen. 

 

 

Nyheder Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev