//Restaurant

Årets sidste dag: Kom til festlig nytårsbrunch på Spisesalon

Aarhusianerne kan fejre årets sidste dag med brunch og bobler i M.P. Bruuns Gade, når Spisesalonen traditionen tro inviterer indenfor til nytårsbrunch den 31. december fra kl. 09.30.

 

”Nytårsbrunchen har været meget populær de sidste par år, så vi har naturligvis valgt at gentage succesen. Vi vil gerne give endnu flere gæster muligheden for at få en mindeværdig og smagfuld start på den store dag – hvorfor ikke komme i nytårsstemning allerede fra morgenstunden?”, udtaler køkkenchef Oliver Bendi.

 

Bobler, eksklusive brunchretter, kokkens kransekage og kaffe ad libitum

Gæsterne kommer ikke til at mangle noget, når de booker bord til nytårsbrunchen:

”Vi har planer om, at gæsterne skal have en hyggelig og eksklusiv oplevelse, hvor der bliver kælet for alle sanser. Derfor har vi været på jagt efter de allerbedste delikatesser, som vi nøje har sammensat til en overdådig delemenu med hele ni brunchserveringer. Og det er jo nytår, så der er naturligvis også bobler og kransekage på menuen”, fortæller Oliver Bendi.

 

Nytårsbrunchen byder på:

  • Røræg med koldrøget laks og purløg
  • Charcuteri fra Nørre Søby Slagteren: Hr. Nielsen skinke, Nordisk Bresaola, trøffelsalami og små, lune krydrede pølser med tapenade og aioli
  • Skyr rørt med bær og hjemmeristet müsli
  • Hjertesalat med østerscreme og saltede macademianødder
  • Hummersalat i små croissanter med rogn og karse
  • Små tærter med skinke, porre og Havgus
  • Trøffelbrie med portvinssyltede svesker og knækbrød
  • Ananas bagt i brun farin med varme krydderier og rom, serveret med vanilje- og hvid chokoladecreme
  • Hjemmebagt kransekagekonfekt

 

Til menuen serveres surdejsboller og friskbagt oldtidsrugbrød fra Schweizerbageriet, 1 glas bobler samt stempelkaffe og te ad libitum. Prisen er 350 kr. pr. person, og man skal minimum være 2 personer om at dele retterne.

Læs mere og book bord på Spisesalonens hjemmeside:

 

 

 

 

Restaurant Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev