//Værtshuse

Aarhusbar puster nyt liv i Store Torv – alle ugens dage med udeservering

Fra fredag den 26. maj 2017 vil der alle ugens dage være udeservering på Store Torv i Aarhus. Serveringen omfatter lette tapasanretninger, vin, øl, drinks og cocktails. Det er Alberts Bar som normalt ligger i kælderen dybt under torvet, som nu breder sig ud på Aarhus’ smukkeste torv. I alt bliver der 70 siddepladser i et afskærmet cafémiljø midt på torvet foran indgangen til baren.

 

Langt mere potentiale

Alberts er normalt kendt for at servere cocktails fredag og lørdag aften, samt for at huse ”gratis open mic standup” alle aftener fra søndag til torsdag – men nu bevæger aarhusbaren sig altså op og ud på Store Torv. ”Det har være vores idé fra starten.”, fortæller Lars Mikkelsen, medindehaver og bestyrer af Alberts. ”Lige siden vi overtog det smukke kælderlokale tilbage i august 2016, har det været vores drøm at bidrage med en hyggelige stemning på Store Torv. Vi har hele tiden følt at Store Torv har haft langt mere potentiale end det det har været de sidste mange, mange år. Derfor glæder det mig også utrolig meget, at vi nu endelig kan bringe nyheden om at Alberts gør ”Stille Torv” til Store Torv igen.”

Fra og med på fredag vil man alle ugens dage i sommerperioden kunne besøge Alberts Bar på Store Torv såvel som i kælderen. Udeserveringen har åbent fra mandag til søndag fra kl. 12.00.

Vejrudsigten lover desuden 23 grader og sol fra en skyfri himmel både fredag, lørdag og søndag – kig ned!

Værtshuse Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev