//Nyheder

Aarhus´nye markedsplads “Øboderne” åbner på lørdag med gratis…

På lørdag den 25. juni kl. 10.00 åbner Aarhus´nye markedsplads “Øboderne” på terrassen hos Navitas, Inge Lehmansgade 10, 8000 Aarhus C. Der vil være en lang række forskellige boder. Du vil kunne finde friske grøntsagter, kolonialt, bæredygtigt streetfood til priser, hvor alle kan være med. Der vil også være masser af genbrugsfund, tøj, design, kunst og så videre.

 

Dagen begynder med en times morgen-yoga med udsigt over havnen, hvor  yogalærer Camille Fleur, inviterer alle, der har lyst til stræk og bøj til at deltage. Herefter åbner Øboderne med et brag, hvor Aalekvasen Anna, et lokalt træskib fra Aarhus, har været på Samsø for at hente friske økologiske grøntsager og for kanonsalut lægger til kaj.

 

Masser af boder og mangfoldighed

Øboderne ny officielt åben, og der vil være en masse til både ører, øjne og gane i løbet af dagen. Bl.a. vil Galleri Grisk kreere et kæmpe maleri på kajkanten, en række lokale DJs vil sørge for god musik i løbet af dagen – og de mange madboder og loppemarkedsstande vil tilbyde en bred variation af smags- og købsoplevelser.

 

Et helt nyt madkoncept på den danske madhimmel dele smagsprøver ud – Så hvis du er til biller, er der godbidder at hente på havnen, når det aarhusianske firma ENORM deler ud af bl.a. bilarver med honningsmag.

 

Program for dagen:

09.00: Morgen-yoga med Camille Fleur
10.00: Aalekvasen Anna lægger til kaj med friske grøntsager fra Samsø
10.00: Stader, madboder og loppemarkedet åbner

10:00: Galleri Grisk er kreative

12.00: Jakob Domino spiller terrassen op
16.00: Regelbau går på og spiller frem til midnat
00.00: Kæmpe festfyrværkeri leveret af H.C. Andersen festfyrværkeri

 

Se mere på Facebook:

Nyheder Se alle

Udvalgte artikler Se alle

Tilmeld nyhedsbrev