//Madmarkeder

Anmeldelse: Hvordan pokker kan man lave en omgang and, der smager så dårligt?

Duck It er navnet på andeboden hos Aarhus Street Food. Den testede vi forleden. Og hold da op, en skuffelse. Det var på ingen måde nogen succes – men desværre det modsatte. Lidt synd, for der er rigtig mange gode madcontainere hos Aarhus Street Food, og der er boder, der topper listen over godt street food i Aarhus. Men nu har vi også en bundskraber på listen.

 

Hvis du tror, det er den franske klassiker confit de canard, eller andeconfit, som du får her, så tager du grueligt fejl, for anden hos Duck It er langt fra confit de canard, som man typisk får den.

Vi spiste

 • Duck You med ost til 90 kroner
 • Captain Duck til 80 kroner
 • En dressing til 10 kroner
Duck You med ost til 90 kroner

Positivt

 • Salaten var frisk – det der var. Ventetiden var fem minutter, hvilket er fair.
 • Pommes fritterne var gode. Måltidets bedste rent smagsmæssigt. Sprøde udenpå og bløde indeni.
 • Betjeningen var søde, selvom de ikke havde fokus på os kunder. De afbrød for at lave maden midt i en dialog. Men okay, det er småting i forhold til maden.

 

Hvad fungerede ikke:

 • Brødet var tørt og koldt. Jeg ved ikke, om det var meningen. Men det lyse industribrød var papagtigt, og smagte ikke af noget.
Duck You med ost og tør bolle
 • Kødet var lunken. Ikke varmt, som det burde. Det var ikke varmt nok til at smelte osten. Men det var mørt og smagte af and. Der var alt for meget salt i det, og konsistensen var kogt. Intet sprødt, kun vådt. Det var ikke en rar fornemmelse at spise. Kødet var pulled meget fint, så der var ikke mange reelle kødstykker i.

 

 • Sennepsmayoen var svag. Den gjorde intet smagsmæssigt ved burgeren, udover den talte op i kalorieregnskabet. Jeg forstår ikke, hvorfor man ikke gør sig umage og laver en mayo, som smager af noget.

 

 • Rødkålen var i den søde ende, men trods alt sprød. Tak for det. Ingen syrlighed her, hvilket vi skreg efter til den fede and. Hvordan pokker man helt kan undlade noget syrligt i deres andeserveringer, er mig en gåde.
Captain Duck til 80 kroner
 • Captain Duck er en udhulet kartoffelbåd, med pulled and på toppen og fritter til. Den var kilometer fra at være prisen værd.

Vores regning

Vi betalte 180 kroner for en Duck You og Captain boat med lidt and i en udhulet kartoffelbåd, med fritter til. Så er det måltid, eller rettere de mundfulde, også betalt. Vi smed resten ud. Det er efter min mening, det mest kedelige og dyre måltid, du kan få hos Aarhus Street Food. At en burger med and skal koste 90 kroner, forstår jeg ikke. Prisniveauet hos Duck It hænger på ingen måde sammen med den mad og kvalitet, vi fik. Jeg synes, det var alt for dyrt.

And på vej på panden

 

Vurdering

Duck It får ikke min anbefaling. Jeg var skuffet. Maden var kold og med en smag, jeg ganske enkelt ikke forstår. Den hang ikke sammen. Til det prisniveau de holder hos andeboden, så er min anbefaling at gå forbi Duck It og spise i en af de andre boder, som laver forrygende god mad til prisen. Aarhus Street Food har så meget at byde på.

 

Smag og behag er forskellig, men jeg vil opfordre folkene i, og bag Duck It, til at få mere styr på deres mad. Så meget fed og kogt and var for meget for mig.

Burgeren med kogt, våd and er klart en kandidat til Danmarks ringeste, som jeg vurderer det. En rigtig dårlig oplevelse hos Duck It, men efter skuffelsen fandt vi en anden bod, hvor maden var god og veltilberedt, så mætte blev vi – men det bliver en ommer til Duck It.

 

Duck It

Ny Banegårdsgade 46
8000 Aarhus C

 

cof

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev