//Restaurant

Nørrebrogades svar på lækker take-away: Gabende langsomt tempo hos Miss Green

Miss Green er en fin, lille take-away biks, som ligger på den travle Nørrebrogade. Her er det nemt at svinge forbi og hente dagens frokost eller spise den på stedet. I lokalet ved siden af er der nemlig hyggeligt indrettet som en lille café. 

 

Sløv betjening

Vi bestilte maden som takeaway på en dag, hvor der ikke var travl hos Miss Gren. Alligevel måtte vi desværre vente ret lang tid på maden, så vi fik en gratis sodavand med på grund af den lange ventetid. 

 

Personalet var ineffektive og virkede usikre på benene. Da vi fik maden, måtte vi også gøre dem opmærksom på, at der manglede en juice og en dessert. Ikke god stil. Måske var de nyansatte, men det gik utrolig langsomt. 

 

Friske og farverige drikkevarer 

Hos Miss Green har de et stort og spændende udvalg af friske drikkevarer, som bliver lavet på stedet. Der er fire kategorier: power-juice, koldpresset juice, frugt smoothie og proteinshake – og vi prøvede én af hver. 

Vi blev anbefalet en Greenius, som er en power-juice lavet på æble, ananas, agurk, spinat, citron, kiwi og mynte. Den var god og velafbalanceret i smagen med en lækker smag af mynte. Man kunne smage alle elementerne, så den indfriede, hvad den lovede. 

 

Deres koldpresset juice, Happiness, havde en virkelig flot, rød farve. Den smagte fint, men det var mest smagen af jordbær, der trængte igennem. Man kunne godt ønske sig, at de andre elementer som ananas, æble og mynte fik lidt mere taletid. 

Af deres frugt smoothies prøvede vi Green Miss. Den havde en meget tyk konsistens, og den blev desværre lidt kedelig. Der var avokado og banan i, som er nogle milde smage – så den kunne i den grad bruge noget smagsforstærkende. 

 

Proteinshaken, Peanut, var nærmest en lille dessert i sig selv. Den var sød, men ikke for sød. Helt enkelt bare god og velafbalanceret – og lækkert med lidt knas i bunden. 

 

Salat bowls med spændende elementer

Vi prøvede to af deres salat bowls, Life og Veggie. Desværre havde de ikke længere kylling, så Life-bowlen blev kun med tun. Men kyllingen manglede faktisk ikke – tunen var en lækker tunmousse med dild og kunne sagtens stå alene. Life-bowlen var generelt fyldt med mange spændende ting, for eksempel en ærtemix med lidt spidskommen og soltørret tomattapenade. Det var en spændende og lækker salat. 

Veggie-salaten var med falafler, som var for tørre. Ellers var salaten ganske udmærket, og det var godt tænkt at bruge radiser. Man kunne smage, at det er gode råvarer. Til de to salat-bowls fik vi to dressinger til. De smagte fint, men var lidt fede til en salat. 

 

Point for perfekt sandwich

Sandwichen var med laks og urtedressing, som er en virkelig god kombination. Der var både sprødt, blødt og cremet – og det er fedt at få en sandwich, hvor der er tænkt over konsistenserne. Der var også rødkål i, og det er et godt valg, for det giver sprødhed. Sandwichen var lige, som den skulle være. 

 

Kaffe med sødt 

Cafe Latten var også, som den skulle være – den smagte godt og havde en god drikketemperatur. 

Vi skulle selvfølgelig også afprøve stedets søde indslag i form af en raw ball. Det er en simpel og enkel dessert, som primært smager af havregryn og dadler. Den er meget sød og tung, så den måtte egentlig gerne være mindre – vi var nemlig to om én – og det passede fint. 

 

Hvad var prisen? 

  • Power-juice til 44 kr.
  • Koldpresset juice til 44 kr. 
  • Frugt Smoothie til 44 kr. 
  • Proteinshake til 44 kr. 
  • Cafe Latte til 35 kr. 
  • Salat Bowl – Life til 65 kr. 
  • Salat Bowl – Veggie til 65 kr. 
  • Sandwich m. laks til 50 kr. 
  • Raw Ball til 17 kr. stykket 

 

I alt kostede det 408 kr. 

 

Mad og drikkevarer til én person er omkring 100 kr. 

 

Dommen

Miss Green har et spændende menukort – og maden er rigtig lækker her. 

 

Nogle steder kunne man med rette finjustere lidt, og det var særdeles ærgerligt, at kyllingen manglede, for den indgår i ret meget af deres mad.

 

Der er også plads til forbedringer hos det lidt sløve personale. Det holder ikke, at man arbejder i så lavt gear. Men overordnet set er det god mad, og man får pænt meget for pengene. 

 

 

Miss Green

Nørrebrogade 4
8000 Aarhus C
Website:

 

Restaurant Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev