//Bøger

Anmeldelse af VEGETAR: Få grøn inspiration i køkkenet med Ditte Ingemann

Det er ikke svært at gøre én eller flere af ugens dage til en kødfri dag, når man har Ditte Ingemanns kogebog VEGETAR ved hånden. Her finder man et væld af gode opskrifter, der kan sætte skub til nye, vegetariske madvaner.  

 

For at spise et godt, vegetarisk måltid er jo ikke bare at fjerne kødet og spise sig mæt i grøn salat. Den fælde er jeg nemlig hoppet i, og det var min mand ikke tilfreds med – forståeligt nok. Opskrifterne i Ditte Ingemanns kogebog VEGETAR er spændende sammensætninger af sprøde, friske og mættende elementer. Hun bruger blandt andet bælgfrugter, som er en god kilde til proteiner og vitaminer.  

 

Opskrifterne er overskuelige. Det er vigtigt, for ellers får man ikke afprøvet dem, og så ender bogen bare henne på hylden. Helt lavpraktisk er det et godt layout med flotte billeder og overskuelige instruktioner. Man bliver introduceret for nye råvarer. Nogle gange skal der måske en Google-søgning til – jeg vidste for eksempel ikke, hvad Sukrin Gold var, men forrest i bogen finder man en forklaring over nogle af ingredienserne.  

 

Man kan finde mange af tingene i ens basislager, og en del ingredienser bruges igen i flere opskrifter. Dog kan du lige så godt købe en ordentlig pose quinoa, når du køber bogen – for det skal nok blive brugt. 

På trods af kogebogens noget bestemte og entydige titel, så kan den mere end det. Flere af opskrifterne er nemlig veganske, og hvis man hælder mere til den anden side, så er kogebogen en hjælp og inspiration til at inkorporere flere friske og sunde elementer i sine spisevaner. Den er velskåret, nem at gå til og får en klar anbefaling herfra. 

 

 

 

Bøger Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev