Birk og Sigfred satser på street food
Vi kender godt til alt det der med begrænsningens kunst, men når Birk og Sigfred alias Birks Køkken og Sigfreds Kaffefabrik byder ind med så mange lækre sager, så fortjener I at få historien her.
Benjamin Birk har, som I måske ved, sit eget bageri i en nedlagt sojafabrik på Sydhavnen. Her nørder han surdej, hævetider, innovative bageteknikker og meget mere. I samme hus ligger Sigfreds Kaffefabrik, hvor Birks brød bl.a. kan købes. Birk og Sigfred har sammen bygget en bil. En pizzabil af en gammel militærvogn, som nu er blevet udstyret med en stenovn.
Til Jazz og Mad ved Ridehuset vil de servere calzone fra bilen – en vegetarversion med spinat, bagte løg, hvidløg og citron og en kødversion med porchetta, syltet kål og merian – begge toppet med Havgus fra Arla Unika.
Som om det ikke skulle være nok, kan du når du har spist din calzone nyde et stykke fermenteret banankage og et glas kaffeslushice koldbrygget på Sigfreds gode kaffe. Både Sigfred og Birk har længe leget med tanken om at servere kold kaffe, men det skulle ikke være icecoffee. De kom derfor på idéen om en iskold og forfriskende slushice, der slukker tørsten og efter signende skulle smage fantastisk.