//Restaurant

Madanmeldelse: The Pita Corner laver sprøde pitaer med saftig kød og klodset salat

The Pita Corner på Frederiks Alle serverer pitaer med masser af smag, men mangler lidt på finishen.

 

Vi var en mandag aften forbi The Pita Corner på Frederiks Alle, for at prøve deres pitaer. Egentlig havde vi også gerne prøvet deres shish, men det havde de desværre ikke. Øv. I stedet bestilte vi to pita-menuer, med en pita, pomfritter og en sodavand for 85 kroner pr. menu, hvilket var en yderst fair pris.

 

 

The Pita Corner tilbyder forskellige valgmuligheder til din pita. Du kan vælge imellem forskellige typer kød og falafel, forskellige spreads som fx hummus samt forskellige dressinger.

 

Vi bestilte to forskellige pitaer. En med lam, haydari, hvidløgsdressing og forskelligt salat samt en med oksefilet, humus, hvidløgsdressing og forskelligt salat.

 

Sprød pita og saftigt kød

Pitaen med lam havde en rigtig god smag. Pitaerne virker næsten som tynde skaller, hvilket gav en god sprødhed til retten. Lammet var saftigt og fuld af smag. Haydarien var god, og gav en lækkert cremethed til retten. Salaten var god og frisk i begge pitaer, men den havde desværre nogle udfordringer jeg senere vil komme ind på.

 

 

Den med oksefilet var min favorit. Mest af alt pga. kødet. Saftigt og rødt og med en virkelig god grillsmag. Det passede helt forrygende til pitaen. Hummussen var lidt for anonym og næsten tør i det. Jeg savnede man havde spicet den lidt op med fx noget røget paprika, hvis det ikke allerede var i. Vi fik chili i begge pitaer og det kan man roligt gøre. Faktisk må de gerne spice den lidt op.

 

 

I begge pitaer var fordelingen af kød virkelig god. Alt for ofte har man spist en pita, hvor kødet ligger i toppen af pitaen, mens bunden bare er salat og dressing. Her var kødet fordelt igennem hele pitaen og der var rigeligt af den. Tak for det.

 

Klodset salat

Generelt var pitaerne gode og alt virkede friskt og lækkert. Men og det er et stor men, så var salaten simpelthen for klodset skåret. Blandt andet oplevede vi i pitaen med oksefilet, tre sammenhængende store humpler af forårsløg. Hvis man skal gøre det til en gennemført oplevelse, bør man bruge lidt mere tid på at snitte salaten, for det påvirker desværre helhedsindtrykket.

 

 

Til pomfritterne fik vi hvidløgsmayo og en chilimayo. Hvidløgsmayoen var meget kraftig, og smagte efter min mening for meget af hvidløg, men hvis du er vild med en skarp hvidløg, så gå med den. Chilimayo var fin og der var meget styrke i den. Fritterne var gode sprøde, dog havde flere af dem en let melet konsistens, som var ærgerligt.

 

 

Vurdering

Alt i alt var det en rigtig god oplevelse hos The Pita Corner. Det er et fint sted at spise og personalet er meget søde. Jeg vil helt sikkert tilbage og prøve deres shish en dag. Jeg ville ønske de gjorde sig lidt mere umage med salaten, så det blev en mere behagelig oplevelse.

 

Kødet var saftigt og især oksen var perfekt stegt med en nærmest grillagtige smag.

 

Til 85 kroner for en menu, får man meget for pengene. The Pita Corner er helt sikkert et besøg værd og får en anbefaling med på vejen.

 

The Pita Corner

Frederiks alle 102

8000 Aarhus C

Website:

Restaurant Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev