En unik oplevelse fandt fredag eftermiddag sted ved Silent Colosseum (Sideshow) på NS19, hvor 6 rappere fra Affiliated fordelt i tre tårne på skift rappede for de dansende gæster med lånte høretelefoner. Et koncept der aldrig er set før (her), men som gentages i morgen samme sted klokken 17.

 

Humoristiske linjer og hårdtslående beats

Fra tårnene rappede Tarick Manus Bell, Silhouette, Jonah Wright, Q.Marzi og Mellow både stående og siddende. Det var underholdende, dygtige og kreative rappere, der fyrede op for opfindsomme og humoristiske linjer, leveret over festlige og hårdtslående beats. Der blev danset med sig selv og hinanden. Smilene var store og der blev sat gang i hofterne. Festen blev holdt i gang mellem numrene med opfordringer til “Hænderne op i luften”  og der blev råbt med på “Når jeg sir´North, så sir´ I Side – NORTH – SIDE”. Råbene overraskede de øvrige gæster i Sideshow, mens vi råbte og dansede videre.

 

Fedt og sjovt

Lyden var god, om end der lige skulle koordineres, hvilken kanal man skulle tune ind på, og gæsterne kæmpede med knapperne på høretelefonerne. Men det var en del af charmen. Følg farverne på tårnene var ordene: rød, blå og grøn. Skift kanal og dans. Det var det – og det var sjovt!

Høretelefoner fås i boden ved siden af de tre tårne.

En opfordring herfra til at danse med på fed rap og sjov. Aldrig prøvet før. Sker igen i morgen.

 

Tarick @tarickcph

Manus Bell @manusbell

Silhouette @silhouettecph

Jonah Wright @wrightcph

Q.Marzi @q.marzi

Mellow @hans.mellow

 

Find vej

Rutevejledning

Livemusik og koncerter Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev