//Livemusik og koncerter

Anmeldelse NS19: Tove Lo viste bryster og dansede sexet til fængende pop

Tove Lo er kendt for sine bryster – eller dem flasher hun i hvert fald gerne til koncerterne. Det havde trukket mange – specielt yngre mænd helt op foran scenen til eftermiddagens koncert på NS19. Koncerten blev den fest, der skød festivalen ordentlig i gang.

 

 

Publikum havde efterhånden indfundet sig på pladsen til NS19 og jublede, da Tove Lo kom på scenen. Iført over-size cowboyjakker med glimmer på ryggen, hvid kort top, mønstrede shorts og hvide sportssokker med de ikoniske striber i blå og rød, oste hun af sex.

Rystede røv

Det, vi hørte af Tove Los stemme, var godt. Dog var sangen støttet at backtrack. Kontakten til publikum var flirtende, når hun vred hofterne, rystede røv eller satte sig udfordrende ned på scenen. Behøver jeg sige, at specielt det mandlige publikum var begejstrede.

Viste bryster og gav high five

Det var ukompliceret, fængende pop med provokerende videoer, Tove Lo bød på. På nummeret Talking Body” fik hun publikum på selv de bagerste pladser til at synge med. Jublen var dog størst, da brysterne kom frem. Til “Cool Girl” sang pigerne med, og der blev danset og klappet taktfast.

 

Midtvejs i koncerten hoppede Tove Lo ned til publikum, drak øl, gav knus til piger og drenge samt high five, mens musikken og sangen kørte som backtrack.

 

Vurdering

Tove Lo er en energisk performer, der kommer ud over scenekanten med hits, sex og energi. Et poptalent med masser af kant. Underholdende var det. Musikalsk set også fint. Men der var så mange effekter på vokalen, at det af og til var svært at høre, hvem der sang. Tove Lo får kredit for underholdningen og festen, og sniger sig op på fire stjerner.

 

 

Find vej

Rutevejledning

Livemusik og koncerter Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev