Annoncering og samarbejde

 

Aarhus Update indgår gerne samarbejde, som giver mening. Det vigtigste er, at Østjylland med Aarhus i centrum, er i højsædet. På en god måned har vi over 127.000 personer, som følger os på de sociale medier (samlet for de platforme vi er på).

 

Her på Aarhus Update sælger vi blandt andet sponsorerede artikler og andet indhold. I den type artikler/indhold vil der stå #sponsoreret. Resten vil være artikler og omtaler, som vi selv har skrevet. Det vil sige, at de har været igennem redaktionel behandling. 

 

Derudover bringer og omskriver vi også nogle af de pressemeddelelser, vi har modtaget. Alle kan tippe os med gode historier på mail; red@aarhusupdate.dk eller på telefon: +45 86 15 16 00. 

 

Priser på bannerannoncering 

Vi sælger vores bannervisninger i pakker. Priserne er følgende:

 

  • 100.000 sidevisninger koster 4.000 kroner plus moms.

 

  • 500.000 sidevisninger koster 11.000 kroner plus moms.

 

  • 1.000.000 sidevisninger koster 16.000 kroner plus moms. 

 

  • Ved aftaler på mere end 1.000.000 sidevisninger kontakt; salg@aarhusupdate.dk

 

Det er valgfrit, og efter individuel aftale, over hvor lang tid, man ønsker sine sidevisninger. Bannerstørrelserne på Aarhus Update er 1090 x 200 px, 16 x 600 px, 300 x 250 px.

 

Annonce i nyhedsbreve

Annoncen er placeret øverst i nyhedsbrevet en gang med en tekst på maks. 140 tegn. Formatet er 930 x 300 px. Prisen er 1.000 kroner plus moms. De øvrige placeringer i nyhedsbrevet koster 500 kroner for et format på 930 x 200 px.

 

Guider

Vi laver guider til forskellige oplevelser i Aarhus og Østjylland. Det kan blandt andet være guider til brunch, pizza, frokost, sushi, takeaway, franske restauranter, pubcrawl, økologiske restauranter, caféer, brunch og så videre. Hvis de, som er med i guiderne, betaler for at være med, vil der stå #sponsoreret i guiden. Hvis der ikke står #sponsoreret , så har vi ikke fået penge for at lave den pågældende guide.  

 

Konkurrencer på Facebook

Aarhus Update har 75.000 følgere på Facebook, hvor langt størstedelen bor i Østjylland. Vi har typisk en organisk rækkevidde på vores konkurrencer på mellem 80.000 og 200.000. Prisen for opsætning og deling af en konkurrence er 2.000 kroner. Konkurrencen er markeret med #sponsoreret.

 

Topplaceringer i vores spiseguider, byguide og oversigter

Vi har en del oversigter på Aarhus Update, som ligger i toppen af Google. Her kan købes plads i toppen af oversigterne. Prisen afhænger af tidspunkt og varighed. Kontakt salg@aarhusupdate.dk for at høre mere. Topplaceringer er markeret med #sponsoreret.

 

Arrangementer i Tjek Kalenderen 

Prisen afhænger af antal og hyppighed med videre. For yderligere info skriv en mail til; salg@aarhusupdate.dk 

 

Deling af videoer på de sociale medier

Gode videoer har det med at gå viralt. På Aarhus Updates Facebookside, Instagram eller LinkedIn deler vi gerne andres videoer. Det koster 3.000 kroner for en deling og der vil stå #sponsoreret. 

 

Affiliate

Affiliate-samarbejder vil indgå på lige fod med bannere og sponsorerede artikler. Her gælder de samme krav til tydelig markering af, at det er betalt indhold. Her vil stå #Annonce eller #sponsoreret artikel. 

 

Omtale

De firmaer og foreninger, som er kunder hos Aarhus Update, er dem, som har købt synlige bannere, annoncer, topplaceringer i oversigterne, er med i vores nyhedsbreve, guider eller Tjek Kalenderen. De kan ses på bannerne, ellers vil det være markeret med “sponsoreret”. Dermed er det let at se, hvem vores kunder er her på Aarhus Update, hvis man har et ønske om det. Anmeldelser, artikler og anden omtale hænger ikke sammen med, at “man” køber noget hos os. 

 

Hvis vi udgiver sponsoreret indhold er artiklerne produceret og betalt af annoncøren. Annoncen er derfor ikke redaktionelt indhold.

 

Er du interesseret i at vide mere, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak omkring et eventuelt samarbejde.

 

Vi er på mail: salg@aarhusupdate.dk eller telefon 86 15 16 00. 

 

Tilmeld nyhedsbrev