Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bar Plata: Champagne-event med Xavier Leconte til en for alvor god pris

Af anders@sommersangdigital.dk
bsh
bsh

Smag tre forskellige champagner, tre forskellige typer caviar, en østers-snack og en champagnecocktail for kun 500 kroner. Det lyder uhørt billigt, men det er ikke desto mindre tilfældet hos Bar Plata.

 

Torsdag den 28. marts afholder Bar Plata et helt særligt Champagne-event til en uhørt lav pris.

 

Det er champagneproducenten Xavier Leconte, der leverer champagnerne, og ikke nok med at man kan smage de fantastiske champagner, så kommer producenten også selv forbi og fortæller om champagnerne.

 

Xavier Leconte er beliggende i den lille by Troissy, 25 km vest for Épernay i Champagne. Xavier Leconte er drevet af 7. generation og nu er det 35-årige Alexis Leconte, der står for produktionen. Årligt producerer de 90.000 flasker, og de blev introduceret på det danske marked i 2011. Siden hen har det danske marked aftaget 25% af flaskerne. Man kan ikke bare finde champagnerne ude i supermarkederne, men man skal forbi steder som Restaurant ÉT, Domestic, CANblau, Norsminde Kro eller Bar Plata, for at få fat i de gyldne bobler.

 

Jeg har selv været forbi producenten sidste år, og kan godt garantere, at Alexis er en fantastisk fortæller med nogle ekstremt gode produkter, som viser et andet billede af champagne, end de kommercielle giganter, som man finder i de gængse supermarkeder.

 

Ikke nok med det, får man også muligheden for at smage tre typer caviar, nemlig Sevruga, Oscietra Royal og Siberian, som kommer til at matche perfekt til champagnen.

Bar Plata: Champagne-event med Xavier Leconte til en for alvor god pris

Dette er et event, som man får meget få chancer i livet for at deltage i, især til den pris.

 

Så skynd jer at få fat i en billet, der er kun 16 pladser.

 

Book bord her:

 

Del artikel

Andre læser også