Bichels store sommersmagning: Gratis vinsmagning med mindst 35 vine
Kig forbi og oplev Bichel-stemningen til deres traditionsrige vinsmagning i Aarhus. Smag på over 35 forskellige vine – heriblandt helt nye vine, testvindere, hverdagsvine og greatest hits til skarpe priser der kun er gældende på dagen. Det hele foregår i den smukke park hos Bichel Vine i Hjortshøj.
Stort udvalg af smagsprøver i det store delikatessemarked, der byder på en række af verdens bedste. Du kan også blive inspireret til nye retter, gå i kultbaren og smage nogle af verdens største vine. Udover denne er alt ganske gratis
Tid og sted er søndag den 26. maj fra klokken 13 til 17 hos Bichel Vine i haven med det kendte kor, Vocal Line. Adressen er Hjortshøjlund, Mejlbyvej 501, 8530 Hjortshøj
Smagningen er gratis.
Mød producenter og samarbejdspartnere
På dagen vil der være en masse spændende tiltag og vi får besøg af en stribe af vores mange samarbejdspartnere og producenter. Der er blandt andet følgende:
Besøg fra Chateau Canadel
Slottets anden årgang (2015) fik Platin og 96 p. i Decanter (verdens bedste rosé ved Decanter World Wine Awards), og kvaliteten er bare steget siden. Jordbunden har den rigtige kombination af kalk og sandsten, og markerne har den rette ekponering, hvilket også ses af, at allerede romerne lavede vin på ejendommen.
Besøg fra Alziari i Nice
Alziari laver olien, alle taler om. Fin og ren uden den skarphed, man finder i mange andre olier. Alziari handler både med olie og oliven i verdensklasse. Et rent naturprodukt uden tilsætningsstoffer, der dufter som nyslået græs i maj måned!
Topas Travel
Aktive fællesrejser til steder hvor andre ikke kommer. Hør om Vin & Vandring i Piemonte eller Vin & Cykling i Toscana.
Cold Hand Winery
Prisvindende frugtvine i verdensklasse – lavet i Randers.
Gothenborg
Økologisk fjerkræ – Danmarks bedste!
Chez Michel
Michels stenovnsbagte pizza med de bedste råvarer fra Bichel.
Naturvinsproducenten Ryan Roark på Roark Wine Company
Danske Emil Skytte startede egentlig med et kinesisk-studie på Aarhus Universitet, men en brændende interesse for vin fik ham til også at tage WSET’s Advanced Certificate for at få det teoretiske på plads og få mulighed for at smage meget forskellig vin på en struktureret måde. Det førte til småjobs i den aarhusianske vinhandel, men på en tur til Italien fik Emil pludselig mulighed for at arbejde hos nogle af de bedste i Barolo, og så tog tingene fart. Arbejde hos Pete Gygax på Cascina Ebreo hos Mauro Veglia og hos Silvia Altare på Elio Altare førte videre til den dybt spirituelle og biodynamiske Elisabeta Foradori i Trentino. Muligheden for selv at lave vin blev en realitet hos naturvinsproducenten Ryan Roark på Roark Wine Company, hvor Emil fik mulighed for at producere sin egen vin.
ALT i produktionen er håndlavet og håbløst bagude for sin tid. Druerne er økologsiske hvis ikke biodynamiske. De bliver plukket i hånden, trampet med de bare fødder og presset på en gammel fransk hydraulisk presse, da Emil mener at det er denne proces, der skaber de største vine i verden.
I år udvides sortimentet med en Pinot Noir – vinene lige frigivet og er først på lager hos Bichel senere på sommeren, men Bichel får fløjet flasker ind så de kan præsentere både vinene og Emil på deres store traditionsrige sommersmagning 26. maj i Hjortshøj.