//Bryggerier, Restaurant

MALT: Brygmester Anders Kissmeyer laver beer makers dinner med 10 serveringer

Restaurant MALT, i de gamle Ceres-bygninger, og brygmester Anders Kissmeyer laver i fællesskab en aften i specialøllets tegn. Øllet bliver ledsaget med 10 serveringer, som er lavet til og med øl. Det er den 15. marts fra klokken 18.00 – 23.00 hos MALT i Ceresbyen.

 

Foredrag om et liv med øl

Anders Kissmeyer vil fortælle anekdoter om sit liv som brygger i en branche, hvor specialøllet i den grad har fået en renæssance. Vinen tog langsomt over i 1980’erne på bekostning af øllet – og flere af bryggerierne blev alt for fokuseret på kvantitet frem for kvalitet. Det har heldigvis ændret sig, og i dag brygges der mere forskelligt øl i Danmark end nogensinde før.

MALT’s egen køkkenchef, Morten Ell Steinmeyer, har kreeret en 10-retters menu ud fra Anders Kissmeyers udvalgte draftbeers, hvor maden er sammensat til øllets mange typer og smage. Brødet er bagt med melassen, som er et restprodukt efter ølbrygningen. Malt og humle er en ingrediens, som er gennemgående i menuens mange retter.

Hvad er med i prisen?

  • Foredrag med brygmesteren og øl-legenden Anders Kissmeyer
  • 10 lækre serveringer
  • Udvalgt og matchet ølmenu og fortællinger om øllet
  • Kaffe samt petit four

 

Arrangementet starter klokken 18.00 og slutter klokken 23.00.

Pris per person er 995 kroner – plus billetgebyr.

 

Køb billet her: 

 

Malt

Ceresb Byen 64-68
8000 Aarhus C
Mail: info@malt.dk
Website:

 

Bryggerier Se alle

Udvalgte artikler Se alle

Tilmeld nyhedsbrev