Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kåret til Danmarks bedste burger: Nu giver Burger Shack opskriften væk

Af Jan L. Pedersen

Gennem de seneste fire år har Burger Shack langet adskillige millioner af burgere over disken i deres restauranter landet over. Den mest populære er uden tvivl Shack Burgeren, som ligeledes har vundet titlen som Danmarks bedste burger

 

Der er to hemmeligheder i Shack Burgeren, som er dem, der er med til at gøre den så unik, eller måske rettere tre. De to første og vigtigste er smagene i henholdsvis deres dressinger, samt Shack-marinaden, som kommes på bøffen efter den er grillet, og er med til at give den karakteristiske smag.

Kåret til Danmarks bedste burger: Nu giver Burger Shack opskriften væk

Den sidste hemmelighed handler om at sikre at man altid, ved hver eneste bid, får en bid af det hele; bolle, bøf, salat og dressingerne.

 

“Vi har gennem tiden været så privilegerede at vinde adskillige priser og få 6-stjernede anmeldelser for vores Shack Burger. Vi har gentagne gange fået spørgsmålet om ikke vores kunder må få opskriften. Nogle vil måske mene, at det er uklogt at give opskriften væk på en “winning combination”, men vores mål med Burger Shack har altid været at få flere danskere til at spise bedre burgere. Det har de kunne i vores restauranter – nu giver vi dem også muligheden derhjemme. En burger er i princippet noget alle kan lave, vi har forsøgt at gøre det simple kompliceret, og så gøre det simpelt igen. Derfor har vi brugt de sidste 4 år på at udvikle, hvad vi mener er den ultimative burger. Den udvikling bliver vi nok aldrig helt færdige med,” fortæller Christoffer, direktør i Burger Shack. 

 

For at gøre det nemt at lave burgeren derhjemme, har kokkene været i køkkenet og filmet processen fra start til slut. I videoen medvirker Christoffer, direktør i Burger Shack, samt vores produktudvikler og tidligere Michelin-kok Rasmus. De to gennemgår alle elementerne i burgeren: brioche bollen, hakning og formning af bøf, de økologiske grøntsager som klargøres som en patty, der gør det nemt at samle burgeren, og ikke mindst de tre dressinger og Shack-marinaden. Undervejs får du naturligvis også et par tips til at sikre den samme oplevelse i hver eneste bid. 

 

Video på YouTube: 

 

Opskriften finder du her: 

 

Del artikel

Andre læser også