//Café

Ny café åbner i City Vest: Så er der luksusburgere, clubsandwich og gourmetpizzaer

Café Norr, der allerede er en veletableret café i Aarhus, udvider nu med endnu et spisested i City Vest shoppingcenter. Caféen får en attraktiv placering i shoppingcenteret på Centertorvet ved siden af Intersport. 

 

Fredag den 27. november kl. 10 slår Café Norr dørene op på en ny lokation beliggende i City Vest. Café Norrs vision er at servere kvalitetsmad, hvor kun de mest friske råvarer er velkommen i køkkenet og hvor alt brød er hjemmebagt. Menukortet vil præsentere alt lige fra brunch til burger og pastaretter til pizza

 

Vi glæder os utroligt meget til at byde kunderne indenfor til en autentisk madoplevelse til hele familien, hyggelig atmosfære og god service. Vi vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten af råvarerne, derfor er alt vores mad lavet med friske råvarer og helt fra bunden, fortæller Alan Abdo, der sammen med sine to brødre og svoger driver Café Norr-kæden.

 

Alan har flere cafeer i Østjylland og har derfor stor erfaring med at drive restaurationer. Hos Café Norr går de op i, at alle har mulighed for at samles i hyggelige omgivelser. Derfor sørger de for, at der er plads til både kørestolsbrugere og barnevogne i cafeen.

 

Restriktioner og åbningstider

Med den nye lokation i City Vest Shoppingcenter, bliver cafeen et oplagt samlingssted for hyggeligt samvær, hvor man kan mødes med sine nærmeste til brunch, frokost eller aftensmad. Der bliver plads til 60 siddende gæster i cafeen. Café Norr følger myndighedernes anbefalinger for serveringssteder.

 

Cafeens åbningstider vil følge resten af shoppingcenteret og vil derfor have åbent fra kl. 10.00 til 19.00 i hverdage, fra kl. 10.00 til 16.00 lørdage og fra kl. 10.00 til 15.00 den første søndag i måneden. Café Norr passer godt ind i butiksmixet i centeret og er som koncept med til at gøre det muligt, at mødes og hygge sig under sit besøg i City Vest shoppingcenter.

 

Vi glæder os til, at tilbyde vores gæster i City Vest shoppingcenter dette nye fantastiske cafekoncept . Cafe Norr giver mulighed for en velfortjent pause fra hverdagen og en hyggestund under shoppingturen. Siger Lotte Vestergaard Skou, Center Manager i City Vest.

 

Café Norr vil på åbningsdagen have tilbud på deres luksusburgere, clubsandwich og gourmetpizzaer.

 

 

Café Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev