//Restaurant

Bedste start på søndagen: Carlton laver franskinspireret brunch med de bedste råvarer

Pariser-brasseriet, Carlton, på Pustervig i Aarhus har valgt at prøve noget nyt. Ikke noget grænsebrydende, men noget så enkelt som søndagsbrunch med de lækreste franske råvarer fra Rungis-markedet i Paris, direkte leveret af Peter-Paris. 

 

Stemningen på Carlton er klassisk og som fransk et fransk brasserie i Paris. Råvarerne er blandt de bedste, som kan opdrives. Der er god plads hos Carlton og ligeledes mellem bordene. Alt bliver serveret ved bordene, så det er altid ikke noget buffet eller ta-selv-bord over Carlton. 

 

 

Carltons søndagsbrunch indeholder følgende:

 

    • Blandet charcuterie fra Rungis-markedet i Paris og koldrøget laks med rygeost og smørstegt brioche.
    • Æg på 3 måder. Man kan vælge mellem følgende:
      • – Røræg
      • – Spejlæg
      • – SønDagens æg
    • Grillede chorizopølser, blandede grøntsager med sennepsvinaigrette, drænet yoghurt med syltet rabarber og sprødt knas.
    • 2 slags oste med syltede frugter og oliven
    • Hjemmelavet marmelade og smør
    • Chokoladecreme med hasselnødder
    • Frisk frugt
    • Friskbagt brød på Carltons egen surdej, Carltons rundstykker, rugbrød og Pain au Rosin.
    • Maden bliver serveret med friskbrygget kaffe eller te, hjemmelavet multijuice og isvand.

 

Prisen er 365 kroner for voksne. Børn op til 10 år skal betale 225 kroner.

 

 

Hvis man nu ikke er til brunch, så vil der være enkelte af Carltons gode frokostretter på kortet om søndagen.

 

Åbningstiden til brunch er fra 10.00 til 16.00 (Sidste madbestilling klokken 13.30)

 

Carlton er et populært sted og kendt af mange, så det er nok en god idé at bestille bord. 

 

Carlton

Rosensgade 23
8000 Aarhus C
Mail: info@carlton.dk
Telefon: +45 86 20 21 22
Hjemmeside
Facebook
Instagram

 

 

 

 

Restaurant Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev