Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Anmeldelse: Casablanca Crunch: Value for money!

Af anders@sommersangdigital.dk

Vi nærmer os Casablanca til dagens tidlige crunch denne lørdag morgen. Vejen derhen går via den hyggelige, brostensbelagte Rosensgade, som emmer af sjæl og en lang historie. På alle måder minder Casablanca mig mest af alt om én af de utallige hyggelige fortovscaféer i Paris’ charmerende gader.

Anmeldelse: Casablanca Crunch: Value for money!

De formår i høj grad at skabe autentisk stemning og personlighed i den lille café. De mange fransk inspirerede malerier på væggene, bordene, som er placeret langs væggene hele vejen rundt, og den store åbne bar, som troner i midten af lokalet, gør det altid til en oplevelse at træde indenfor på Casablanca.

Anmeldelse: Casablanca Crunch: Value for money!

Denne lørdag morgen kom vi for deres weekend crunch… Og hvilken én! Crunch er et udtryk, Casablanca har skabt. Det er sammensat af Casablanca og brunch, og dermed crunch.

 

Det smagte pragtfuldt

Vi gik ombord i buffeten. Forventningerne var høje, med god grund. Den største udfordring var at begrænse sig. Når jeg står ansigt til ansigt med et sandt festfyrværkeri af lækkerier som denne morgen, så er dét at begrænse sig en opgave af de helt store.

Anmeldelse: Casablanca Crunch: Value for money!

Jeg vil ikke gå i detaljer med smagsnuancer på hver enkelt skive pålæg, men kan blot konstatere, det smagte pragtfuldt, og jeg har ikke en finger at sætte på noget.

 

Hjemmelavet håndværk og økologi til den store guldmedalje

Weekend crunchen er en oplevelse med fokus på hjemmelavet håndværk og økologi.

Anmeldelse: Casablanca Crunch: Value for money!

Ingen crunch uden godt brød, og dét er der sørget for på Casablanca! Brødet kommer selvfølgelig fra Mor Anna i Mejlgade, som også ejes af familien bag Casablanca. Brødet er friskbagt fra deres specialbyggede stenovne, hvilket giver en utrolig dejlig sprødhed – en perfekt grundingrediens til de resterende lækkerier på crunchbordet.

Anmeldelse: Casablanca Crunch: Value for money!

Casablanca sætter en stor ære i at lave så meget som muligt selv. De vil gerne tilsikre, at de råvarer, der bruges, er nøje udvalgte og af absolut bedste kvalitet. Derudover prioriterer de økologi, hvilket sammenholdt med alt det hjemmelavede udgør en fantastisk kombination, og gør deres weekend crunch til en oplevelse af de helt store.

Anmeldelse: Casablanca Crunch: Value for money!

Den bedste kvalitet – sådan er det

Af hjemmelavede specialiteter på crunchen kan nævnes; rullepølse fra Grambogaard grise, paté de campagne, honningristet müsli, laksesalat med egen koldrøget laks, kalve leverpostej med stegte champignoner, friskost, 5 forskellige slags søde fristelser i form af smørepålæg, marmelade og karamelcreme og sidst men ikke mindst hindbærsnitter og kanelsnegle.

Anmeldelse: Casablanca Crunch: Value for money!

Udover de hjemmelavede specialiteter var der også; blødkogt æg, friskskåret frugt, fennikelpølse, grillet skinke, pålægschokolade samt 5 forskellige special oste med tilbehør.   

Grillet skinke hos Casablanca CrunchTil væskebalancen tilbyder Casablanca friskbrygget kaffe fra Peter Larsen kaffe, friskpresset appelsinjuice, koldpresset dansk æblemost og små ingefærshots.

Anmeldelse: Casablanca Crunch: Value for money!

Det svære valg – og der menes ikke kommunalvalg

Det er svært at vælge enkelte smagsoplevelser ud, når kvaliteten over hele linjen er meget høj, men hvis jeg skal udpege noget, så må det blive; Den hjemmelavede rullepølse fra Grambogaard grise med tilhørende cornichoner. Rullepølsen smagte virkelig af noget, modsat dem der købes i supermarkederne, og så var der ikke sparet på peberen i midten, som gav den et skønt og smagfuldt twist.

Anmeldelse: Casablanca Crunch: Value for money!

Derudover var deres hjemmelavede chokolade smørepålæg et hit. Det smagte hjemmelavet og på ingen måde syntetisk fremstillet. Smagen af smør og kakao var fremtrædende, og derudover var der tilført hakkede hasselnødder, hvilket gav en lækker sprødhed i munden. Hvis man er til sød med sød på, kommer her et lille fif; Casablancas karamelsauce går ualmindelig godt som topping på… Det hele. Selv ovenpå deres choko spread. Sugar heaven!

Hjemmelavet nutella på Casablanca_

Børnene var helt vilde med hindbærsnitterne og de små skåle med portionsanrettet skyr, hvilket følgende sætning af knægten på 6 tydeligt indikerer; ‘må jeg gerne hente en skål skyr mere, selvom jeg allerede har fået 3?’

Hindbærsnitter til Casablanca CrunchAnmeldelse: Casablanca Crunch: Value for money!

Ordet er, value for money

Jeg kan sige det kort og kontant; For mig er Casablancas weekend crunch Aarhus’ absolut bedste ‘value for money’, når vi snakker brunch. Den koster 200 kroner per person, og så er alt inkluderet – drikkevarer er også ad libitum – af kaffe dog ‘kun’ sort kaffe!

Casablanca Crunch

Råvarerne og ingredienserne er nøje udvalgte, flere af dem lokale, stort fokus på økologi og en crunch propfyldt med hjemmelavede lækkerier. Det bliver ikke meget bedre!

 

Personalet er smilende. De er hele tiden opmærksomme på, om der skal ryddes tallerkner væk fra bordet, således man kan starte i crunchen påny med en ren tallerken og med masser af plads på bordet. Selve buffeten er anrettet med små fade, mindre portioner af herlighederne, som i stedet for at stå og blive halvkoldt og tarveligt, konstant bliver fyldt op med friske varer. Her kræses virkelig for maden, og dermed for gæsten. Lækkert!

 

Vi giver Casablancas weekend crunch de allerstørste og bedste anbefalinger. Til prisen får de fuldt hus – hvis vi altså gav hjerter eller stjerner.

 

Jeg vil garantere, at I ikke går skuffede derfra.   

 

Casablanca Aarhus

Rosensgade 12
8000 Aarhus C
Website:

Book bord her:

Del artikel

Andre læser også