Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udelukkende dansk: Nu er der kød fra Himmerland hos Royal Shawarma

Af Pernille Søborg

Kvalitet er et nøgleord hos Royal Shawarma i Ryesgade og snart også i filialen på Søren Frichs Vej. Og man hviler ikke på laurbærrene trods travlhed. Tværtimod arbejder de hele tiden på at lave bedre mad, både smags og kvalitetsmæssigt. Derfor er det også med glæde i stemmen, at ejeren af Royal Shawarma, Mahmoud Sheikh, fortæller, at han har indgået en aftale med Himmerlandskød om levering af kød. I øvrigt vil Sheikh og sin familie vil i fremtiden udelukkende købe dansk, når der er muligt.

 

Går væk fra flanksteak 

Førhen brugte Royal Shawarma kun udskæringen flanksteak til deres spyd af okse. Mellem 60 og 80 kg om dagen, hvilket er del. Samme er i øvrigt tilfældet hos mange af de andre gode shawarma-steder byen. Men kvaliteten er ikke god nok i forhold til spidsbryst og inderlår, fortæller Mahmoud Sheikh.

 

Han har i flere måneder testet forskelligt kød – både udskæringer og producenter. Og her var Himmerlandskød klart den bedste, men også den dyreste. 

 

Udelukkende dansk: Nu er der kød fra Himmerland hos Royal Shawarma

 

Smagen er markant bedre, og kødet er mere mørt og saftigt end den flanksteak, som Royal Shawarma ellers har serveret.

 

Udelukkende dansk: Nu er der kød fra Himmerland hos Royal Shawarma

 

Passionen for det perfekte 

Kvalitet frem for kvantitet er blevet mottoet hos Royal Shawarma. Kunderne efterspørger generelt kvalitet, og det er også trenden inden for fastfood. Kunderne ved udmærket, at kvaliteten i en shawarma til 35 kroner er lav, når der skal betales moms, husleje, gas, el og løn til medarbejderne, fortæller Mahmoud Sheikh. Det har han ganske givet ret i; pris og kvalitet går hånd i hånd.

 

Udelukkende dansk: Nu er der kød fra Himmerland hos Royal Shawarma

 

Ud over det nye kød er der også justeret på marineringstiden og krydderierne. I dag bruger man i stor udstrækning også danske krydderier til at marinere kødet. Krydderierne smager anderledes end de importerede, og det betyder, at smagen ikke er helt den samme som før. Til gengæld er den faktisk bedre, siger nogle af de kunder, som vi spurgte under et besøg hos Royal Shawarma forleden. 

 

Udelukkende dansk: Nu er der kød fra Himmerland hos Royal Shawarma

 

Royal Shawarma har fra begyndelsen haft fokus på enkel mad af høj kvalitet. Brødet sætter sin naturlige grænse for, hvor meget forskelligt fyld, man kan mætte det med. Men med sit gode kød og nye, hjemmelavede dressinger og chili i forskellige styrker har Royal Shawarma udviklet sig til at levere noget af det bedste, og det er da også blevet anerkendt gennem kåringer og topanmeldelser de seneste år.

 

Udelukkende dansk: Nu er der kød fra Himmerland hos Royal Shawarma

 

Royal Shawarma Bar

Ryesgade 28
8000 Aarhus C
Tel. 86 12 27 88
Website:

 

Mandag – onsdag kl. 10.30-21.45
Fredag kl. 10.30-00.00
Lørdag – søndag kl. 11-22

 

 

Del artikel

Andre læser også