//Restaurant

De ambitiøse unge: Eleverne overtager køkkenet og restauranten hos MALT

Alt, eller det meste, nyt kommer fra ungdommen, vil nogen med garanti påstå. Derfor bliver det også spændende at se, hvad eleverne hos MALT kan finde på, når de laver en aften i elevernes tegn. Det er lørdag den 5. december.

 

Det er lagt i (brygger)kedlen for at give gæsterne en madoplevelse af de bedre, og en mere spændende. Alle retterne er nøje planlagt, indkøbt og lavet af ambitiøse kokkeelever, Rasmus, Maria og Jens. Vinene og øllet er nøje udvalgt og sammensat af de kyndige tjenerelever, Marc og Simone.

 

Herunder kan i se hvad eleverne har kreeret til på denne spændende aften.

 

Menu

Snacks og drinks 

Kastanjer – Brunet smør – Maldon

***

Kyllingechips – Grillet citron

***

Maltpude – Svampeduxelles – Parmesan

DRINKS: So Fresh so clean clean

***

Forret

Rå okse – Bolsjebeder – Boghvede – Purløg

Drikkevarer: EasyKiss Pale Ale – Kissmeyer 5,5%

***

Mellemret

Knoldselleri – variation af jordskok – Brøndkarse

Drikkevarer: 2019Chiaro di luna – Pinot Grigio – Sicilien, Italien

***

Hovedret

And – Karl johan – Pommes fondant

Drikkevarer: 2018 Maziano Abbona – Barbera – Pimonte, Italien

***

Dessert

Havtorn sorbet – Vaffel – Kardemomme – Fermenteret honning

Drikkevarer: Bloody Weizen – Anarkist 5,2%

 ***

 

Prisen er 650 kroner inkl. snacks & Bobler, 4 retter mad og 4 glas vin eller øl.

 

Det er lørdag den 5. december . Ankomst er mellem 17.00 og 18.00.

 

Hvis du vil booke plads eller høre mere så kontakt MALT på tlf.: 72275757  eller på: info@malt.dk

 

Der også bookes direkte via det her link: 

 

 

 

 

 

Restaurant Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev