//Det sker, Nyheder

Det Lille Hus På Havnen: Inviterer på lanterneværksted og flydende Luciaoptog

Aarhus Kano- og Kajakklub ror lyset frem i Aarhus Havn med deres flydende LUCIAOPTOG og kommer hele to gange under optoget forbi Det Lille Hus På Havnen. Det er fredag den 13. december fra klokken 17.30.

 

Det Lille Hus På Havnen inviterer på lanterneværksted – medbring eget syltetøjsglas og fyrfadslys. Vi sørger for lim og pynt, flint og fyrtøj. Vores lanterner skal oplyse broen over kanalen og bænkearealet på pladsen. 

 

Vores venner fra Gourmensch laver glögg over bål som kan købes til fornuftige priser og The Cosmic Twins kommer og synger et par sange for os. 

Fotograf: Sille Sterll

Det Lille Hus På Havnen holder åbent fra klokken 17.30, hvor lanterne værkstedet er åbent og glöggen er varm. Forventet ankomst for det sejlende optog er ca. klokken 18.30 og igen ca. klokken 19.15 hvor der vil være præmieoverrækkelse for den bedst udsmykkede kano og kajak. 

Fotograf: Sille Sterll

Sankta Lucia eller Den hellige Lucia (ca. 283-304) var en kristen jomfru der døde som martyr. Hun er skytshelgeninde for byen Syrakus på Sicilien, Italien. I denne by skal hun have lidt martyrdøden under Diocletians kristenforfølgelser. Den karibiske ø Saint Lucia er opkaldt efter hende (første gang nævnt i slutningen af 1500-tallet). Sankta Lucia er skytshelgen for blinde. Hun fejres på sin helgendag den 13. december, også kendt som luciadag. 

 

Som altid er toiletterne i forbindelse tilgængelige i forbindelse med arrangementerne.

 

Arrangementet er støttet af Salling Fondene.  

Fotograf: Sille Sterll

 

 

Det sker Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev