//Madmarkeder

Det sker: Efterårsferien hos Aarhus Central Food Market er fyldt med oplevelser

Prøv kræfter med hjemmelavede flødeboller, bliv klædt på til svampejagt, smag efterårets sæsonretter og kom til åbningen af en ny madbod. Det er blot noget af det, aarhusianerne kan opleve, når Aarhus Central Food Market inviterer små og store foodies på madoplevelser i efterårsferien.

 

”Efteråret bugner af de dejligste råvarer, og det kan gæsterne opleve her på markedet, når vi sætter svampe, græskar, spicy streetfood og søde sager på menuen i efterårsferien. Vi har sammensat programmet, så der er noget for enhver smag og vi håber, at rigtig mange aarhusianere vil kigge forbi til efterårshygge, lærerige madevents og smagfulde oplevelser”, fortæller Aase Veronika Skov, der er direktør for Danish Design Restaurants. Hun kan tilmed røbe, at Aarhus bliver et spisested rigere i uge 42:

 

”Vi skyder efterårsferien i gang med åbningen af en helt ny madbod, Slow n’ Low cooking. Aarhus’ mangler et sted, der serverer mad med masser af saft og kraft – et sted, hvor der bliver brugt den tid, der skal til, for at skabe stor smag. Slow ’n Low cooking er netop sådan et sted, og vi håber, at aarhusianerne vil tage rigtig godt imod vores nye madkoncept”, fortæller Aase Veronika Skov, direktør for Danish Design Restaurants.

  

Programmet for uge 42 på Aarhus Central Food Market

  • Kom i gang med at samle svampe

Torsdag d. 17/10 kl. 14.00-17.00 kan du møde naturformidler Johan Mejniche Nielsen fra foreningen Natur Retur. Johan viser, hvilke skovsvampe du skal samle lige nu, og han deler også ud af tips og tricks til succesfuld svampejagt i de aarhusianske skove. Arrangementet er gratis og kræver inden tilmelding.

 

  • Lav dine egne Halloween-flødeboller

Kom til flødebolleworkshop søndag d. 20/10 kl. 10.30-12.00, hvor du kan dekorere dine egne flødeboller som uhyggelige spøgelser eller ækle edderkopper i anledningen af Halloween. Workshoppen afholdes i samarbejde med Kathrine Andersen Chokolade og koster kun 149 kr. pr. person. Workshoppen egner sig både til små og store foodies og billetter kan købes på Aarhus Central Food Markets hjemmeside.

 

  • Nyheder: Efterårsretter med sæsonens råvarer

Madboderne præsenterer deres nye efterårsretter, som bugner af sæsonens bedste råvarer – fx svampe, græskar og masser af varme krydderier. Der noget for hele familien, for dig der skal på date og for dig, der leder efter en menu til venindeturen. Se alle efterårets nyheder og anbefalinger på Aarhus Central Food Markets hjemmeside.

 

  • Ny madbod åbner på Aarhus Central Food Market

Vær med, når markedets nyeste familiemedlem, Slow ’n Low cooking, ruller gitteret op i efterårsferien. På menuen finder du retter som langtidsstegte kyllinger, porchetta med sprøde svær, vildtgryde og casoulet. Stor smag tager tid – derfor braiserer, steger og braser de hele dagen, så du altid kan nyde mad med saft og kraft.

 

Læs mere om efterårsferien på Aarhus Central Food Market her: 

 

 

 

 

 

Madmarkeder Se alle

Udvalgte artikler Se alle

Tilmeld nyhedsbrev