Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dining Week starter i Aarhus med ”Apéritif à la française”

Af anders@sommersangdigital.dk

Uge 24 står i det franske køkkens navn, når dørene slås op for en uges madfestligheder med hjertet forankret i det franske. Vi svinger tricolore og slår et slag for det franske køkken. Oh lala!

 

I Aarhus deltager følgende restauranter: 

  • Restaurant Mefisto

  • Restaurant Dauphine

  • Brasserie Belli

  • L’estragon

 

Sopexa har valgt at indlede et samarbejde med Dining Week omkring Apéritif à la française, som er et internationalt event. Vi har nu fornøjelsen af at invitere til French Dining Week ”Apéritif à la française”

 

Vi har derfor samlet creme de la creme af de franske restauranter og bistroer, for at fejre en sommer der står i det franske tegn. Konceptet er ligetil – for 225 + billetgebyr kan du vælge en uimodståelig 3 retters menu med fransk islæt inspireret af Paris, Provence, Alsace eller måske det franske landkøkken – alt hvad hjertet begærer fra moules til steak frites.

 

Uanset hvor du sætter dig til bords, starter starter måltidet altid med et glas perlende crément d’Alsace, på ægte fransk maner – Bon appétit!

 

 

FRENCH DINING WEEK FACTS

 

Hvornår? 

Arrangementet afholdes i uge 24, fra den 12. – 19. juni 2016. Det foregår i hele landet.

 

Hvor kan man købe billetter?

Alt salg af billetter foregår via www.diningweek.dk. På grund af efterspørgsel, kan man skrive sig op i billetkø fra d. 18. maj. Tirsdag d 24  maj kl 11. starter afviklingen af billetkøen, og herefter åbnes billetsalget for alle.

 

Pris:

225 kr. + 25 kr. i billetgebyr pr. person for en tre-retters menu inkl. et glas crément d’Alsace. Se mere her:

 

FrenchDW-LOGO-(1)

 

Dining Week familien finder du Dining Week i uge 7, der blev afholdt første gang i 2011, og siden starten har Dining Week hvert år tiltrukket et stigende antal gæster. Den store popularitet og positive presseomtale har været med til at gøre den til den største restaurantfestival i hele Europa, og i 2016 blev der solgt 126.000 billetter fordelt på 189 restauranter. I efteråret 2015 fik Dining Week en lillesøster, Italian Dining Week, som fyldte restauranter i Københavnsområdet i efterårsferien med over 20.000 solgte billetter på en lang række italienske restauranter.

 

Del artikel

Andre læser også