//Nyheder

Dødfunden mand i havnen: Politiet ved ikke, hvordan det skete

50-årig mand er angiveligt selv faldet i vandet. Men hvordan det gik galt, ved politiet ikke

 

Den mand, der fredag ved 13-tiden blev fundet død i Aarhus Havn er over weekenden blevet identificeret som en 50-årig mand fra Aarhus N.

 

Manden blev fundet i vandet på Træskibshavnen tæt på Clausens Fiskehandel af en lystfisker, og politiet troppede op talstærkt, spærrede en stor del af området af og havde kriminalteknikere og hundepatruljer til at finkæmme området i flere timer, da der var indikationer på, at der kunne være sket en kriminel handling i forbindelse med dødsfaldet.

 

Den mistanke er dog nu blevet afkræftet, fortæller Janni Lundager, kommunikationsmedarbejder ved Østjyllands Politi.

“Obduktionens konklusion er, at man ikke mener, at han er blevet udsat for noget kriminelt. Han havde nogle skader i hovedet, som vi var i tvivl om, hvor stammede fra, og om han kunne være blevet slået med en stump genstand. Men undersøgelserne viser, at skaderne sandsynligvis stammer fra faldet. Eventuelt fra at have ramt kajkanten.”

 

Har I så nogen idé om, hvordan han er endt i vandet?

“Nej. Vi ved endnu ikke, hvordan det er sket.”

 

Det er heller ikke blevet afklaret, hvornår den 50-årige er endt i vandet, og hvor længe han nåede at ligge der. Han var ikke meldt savnet, og sammenholdt med diverse vidneforklaringer er politiet ret sikre på, at han havde været i vandet i under et døgn.

Manden pårørende er blevet underrettet.

 

 

 

Nyheder Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev