Betjening når der er bedst - Restaurant Unico
//Restaurant

En vild aften: Restaurant Unico laver en aften med dansk vildt

Det er den 25. oktober klokken 18.00, at Restaurant Unico afholder deres store vildtaften.

 

Her kan du smage på det vilde danske efterår. Her tager kokken dig med på en smagsmæssig tur i skoven, i trætoppen, på marken og ikke mindst i plantagen.

 

Der er hele 8 retter og 8 vine til 888 kroner.

 

Her har du menuen:

 

SKOVEN – DE VILDE SVAMPE

KANTERALLER & ANDELEVER
kantareller a la cremé & toast melba
foie gras au torchon & skovte

Pinot Gris V.V. 2016, Marc Schueller, Frankrig

 

RØRHATTE & ANDELEVER
syltede & confiterede rørhatte
stegt foie gras & vildtglace med solbær

Spätburgunder 2016, Weingut Kopp, Tyskland

 

TRÆTOPPEN – GRÅAND

LÅRET & HASSELNØDDER
sprængt & conifteret gråandelår
hasselnødsemulsion & ristede hasselnødder
jordskokker på flere måder

Barbera d´Alba 2018, Mario Gagliasso, Italien

 

BRYSTET & KASTANJER
gråandebryst stegt på ben & trøffelsauce
kanstanjemousse & glaserede kanstanjer
bitre urter

Cotes du Rhone V.V. 2016, Olivier Hillaire, Frankrig

 

MARKEN – HÅRVILDT

RÅ FILET & RODFRUGTER
tatar af krondyr rørt med rødbeder
blegselleri & sellericréme
persillerodschips & timian

Blaufränkisch Föllikberg 2015, Weingut Wagentristl, Østrig

 

STEGT FILET & KÅL
rosastegt bøf af krondyr
vild sherrysauce med syltede blomkål
blomkålscréme & stegt grønkål
valnødder & rumanesco

Phylos 2014, Bodegas de Blas Serrano, Spanien

 

PLANTAGEN – ÆBLER

ÆBLER & OST
æblekompot der smager
luftig høgelundgaard blåskimmel
friteret boghvede

Hvid Port, Porto Cais, Portugal

 

ÆBLER & CHOKOLADE
æble pure & rå marineret æbler
chokolade, chokolade & mere chokolade
solbærsorbet & brændende calvados

Maury, Croix Milhas, Frankrig

 

PROGRAMMET

DØRENE ÅBNER 18.00
mulighed for tilkøb af bobler & vilde snacks +kr. 111,-

 

18.30 FØRSTE RET SERVERES

 

22.30 SIDSTE RET SERVERES
mulighed for tilkøb af kaffe med sødt & avec +kr. 111,-

 

23.00 DØRENE LUKKER

 

BOOK BORD HER:

 

 

 

Restaurant Se alle

Udvalgte artikler Se alle

Tilmeld nyhedsbrev