//Nyheder, Tjek Motion

Få startnumre tilbage: Løb dig i julestemning i Aarhus midtby

Populært juleløb øger kapaciteten. Sidste år indtog 900 løbere i nissedragter byen til premieren på Christmas City Run – I år er deltagerantallet sat op til 1500.

 

Mange intetanende juleshoppere fik sig noget af en overraskelse, da løbsarrangøren Aarhus Motion sidste år for første gang inviterede til juleløb i Aarhus. En ellers stille og rolig tirsdag eftermiddag i december blev Aarhus indtaget af glade løbere i nissedragter, der løb rundt i hele byen og spredte ekstra julestemning til de julehandlende. 

 

Sidste år var der udsolgt på ingen tid

Aldrig før havde løbsarrangøren oplevet et motionsløb blive udsolgt så hurtigt, så I år får endnu flere muligheden: ”Aarhus må simpelthen have manglet et juleløb. Sidste år blev startnumrene revet væk på få dage, så i år har vi udvidet med 600 startnumre og der er kun få startnumre tilbage,” fortæller eventchef for Aarhus Motion Jeanette Boye Sørensen. 

Christmas City Run er en slags orienteringsløb, hvor man sammen med sit hold bliver guidet rundt til forskellige julede poster i byen via en app. Et sted bliver man måske budt på en pebernød, et andet sted skal man måske tage en jule-selfie eller eller blot nyde det smukke julepynt. Man har i alt 90 min. til at nå så mange poster som muligt – tempoet bestemmer man selv.  

”Det sjove ved løbet er, at vi både suger julestemningen til os, samtidigt med at vi er med til at sprede den. Så er man ikke er i julestemning inden den 10. december, så har vi gjort alt for, at man er det bagefter”, afslutter Jeanette Boye Sørensen.

 

 

Fakta

Dato: 10. december 2019

Lokation: Pladsen ved Bruuns Galleri og DGI Huset

Distancer: Mellem 3 og 12 km 

Starter: Kl. 16.00, 17.00, 18.00, 19.00 og 20.00

Antal deltagere: 1.500 

 

 

Nyheder Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev