//Tjek Tippet

Fast fashion er yt: Her finder du de hippeste secondhand-butikker 

Genbrug er blevet in. Heldigvis – for verden har utvivlsomt brug for, at vores forbrugsmønstre ændres. Og selvfølgelig er Aarhus med på moden. Her er tre fede genbrugsbutikker, som du ikke vil misse: 

 

 

Tip 1: Tøjstory – mærkevaregenbrug for kvinder

Tøjstory sørger for at pre-loved mærkevaretøj, der er alt, alt for godt til at smide ud, kan få nye glade ejere. Hvad end man er med på genbrugsbølgen for miljøets eller for de lave prisers skyld, er Tøjstory et besøg værd. Betjeningen er venlig og varerne af høj kvalitet, og kommer man regelmæssigt, er der overhængende sandsynlighed for at gøre et kup! Iklædt Tøjstorys kvalitetsgenbrug kan du altså få tøj, som du ellers aldrig ville have haft råd til fra ny. Og så gør det jo ikke noget, at man er fri for at ligne alt for mange af de andre kvinder i bybilledet! 

Guldsmedgade 1, 8000 Aarhus C

 

 

Tip 2: All Time Vintage – ungt, hipt og miljørigtigt 

Hos All Time Vintage er stilen mere underground, end i fx Tøjstory. Butikken er dog på samme vis fuld af håndplukkede kvalitetsfund. Det er et perfekt sted at shoppe, hvis man både går op i mode og holder øje med tidens trends, men stadig ønsker at iklæde sig tøj, som ikke ses på andre. Er du på jagt efter Levi’s Jeans, et sæt statement-solbriller eller en farverig skjorte, er All Time Vintage en perfekt genbrugsbutik for dig! 

Nørregade 42, 8000 Aarhus C

 

 

Tip 3: LilleNor – genbrug for babyer og småbørn

I den overraskende store butik på Frederiksgade finder man et overvældende udvalg af især brugt babytøj – meget i en virkelig god kvalitet. Reolerne, som private sælgere lejer sig ind på og sælger fra, bugner med de sødeste bodystockings, babyhuer og små sparkedragter. I butikken kan man også finde udstyr og legetøj af forskellig slags, og med priser der ofte overrasker positivt, kommer man altid hjem med mere end man havde planlagt. Er man ikke selv mor eller far, er butikken også et perfekt sted at finde en barselsgave, så man ikke kommer med den samme bodystocking fra H&M, som alle de andre barselsgæster også kom med.

Frederiks Allé 116, 8000 Aarhus C

 

 

Hvis tip er det?

De tips du kan læse her, kommer fra helt almindelige studerende. De er unge og lokale og er efter vores mening nogle af de allerbedste Aarhus-eksperter – vaskeægte insidere.

 

 

 

Tjek Tippet Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev