//Nyheder

Frem til juleaften: Julefrokostgæster får gratis promille-parkering i DOKK1

Julefrokosten i Aarhus bliver sjovere og de østjyske veje sikrere, når DOKK1 Parkering tilbyder gratis parkering til julefrokostgæster alle fredage og lørdage i december frem til juleaften.

 

December er store julefrokost-måned, og som de fleste ved, skal man lade bilen stå, når snapsen kommer på bordet og promillen sætter ind.  Nu vil DOKK1 Parkering gøre noget godt for både julefrokostgæster og trafiksikkerheden i Aarhus og omegn.

 

Derfor har Securitas, der driver P-anlægget i Aarhus midtby, valgt at tilbyde 24 timers gratis parkering fredage og lørdage frem til juleaften til alle julefrokostgæster, der har udsigt til promille-udfordringer senere på aftenen, og som gerne forinden vil parkere bilen godt og trygt til dagen efter.

 

Spirituskørsel er en alvorlig sag, og det skal der ikke være nogen undskyldning for. Vi håber, at vi ved at stille gratis parkeringspladser til rådighed i december kan sætte fokus på problemet og samtidig hjælpe nogle af dem, der egentlig gerne vil kunne køre ind til julefrokosten og tage bussen eller en taxa hjem. For os handler alt, hvad vi gør, om at skabe tryghed i hverdagen. Med gratis parkering i DOKK1 til julefrokostgæster skaber vi både tryghed for parkanterne, fordi deres bil holder parkeret uden risiko for ridser og indbrud, men vigtigere endnu er, at vi gør trafikken tryggere, siger Tom Laursen, administrerende direktør i Securitas A/S.

Antallet af spritbilister i Danmark er faldende, men alligevel blev cirka 6.000 personer i 2018 sigtet for spirituskørsel på de danske veje. Rådet for Sikker Trafik anbefaler, at du lader bilen stå og max drikker én genstand, hvis du overvejer at køre bil. Eller endnu bedre: Slet ikke drikker noget alkohol.

For at få den gratis parkering i DOKK1 skal man ved parkering blot henvende sig til vagten, hvorefter man får en voucher, som kan indløses, når bilen afhentes. Det vil være muligt at afhente en voucher fredage kl. 8-22 og lørdage kl. 14-22. Det anbefales at få en voucher, når du parkerer bilen, så du kan afhente, når det passer dig og og du igen er i stand til at køre. Parkeringen gælder for 24 timer.

 

Tilbuddet om 24 timers gratis parkering gælder 6./7., 13./14. og 20./21. december, og kun så længe der er plads i anlægget. Se www.dokk1-parkering.dk for yderligere vilkår.

 

Læs flere fakta og gode råd om at undgå spirituskørsel her:

 

 

 

Nyheder Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev