//Tjek Tippet

Fridagsaktiviteter: Tre oversete steder der kan peppe din juleferie op  

Har du fået nok af at sidde rundt om julebordet? Det forstår vi godt!

 

Læs her tre tips til aktiviteter, som du og din familie kan kaste sig ud i, når julekulleren melder sig, og I pludselig virkelig trænger til at komme lidt ud:  

 

Tip 1: Aarhus Brætspilscafé – den rolige 

I Brætspilscaféen på Vestergade bydes du indenfor til en symfoni af friskbrygget kaffe og nostalgiske brætspil. Du betaler 30 kr. for adgang, og så kan du låne hvilket som helst brætspil, du kan forestille dig – både gode, gamle klassikere og spil af den mere eksotiske slags. Der er noget for enhver smag! 

Hvis du har mod på at kaste dig ud i et spil, som du ikke lige har prøvet før, er der kvalificeret hjælp at hente. De ansatte kender nemlig ALLE spil og dets regler, og de vil hellere end gerne hjælpe dig på rette vej. Du kan også nøjes med at spørge efter inspiration til, hvilket spil du bør vælge, for at få det perfekte spil-match. 

 

 

Tip 2: Kunsthal Aarhus – den kulturelle 

Den ofte oversete Kunsthal Aarhus bag Byretten er en lille perle i midtbyen. Her udstilles samtidskunst i skiftende udstillinger, så der er ofte nye inspirerende indtryk at hente, når man kommer forbi kunsthallen. Stedet er drevet af frivillige og der er helt fri entré. 

Den udstillede kunst er oftest nutidig og sætter gerne spørgsmålstegn ved den moderne hverdag. Stedet arrangerer også foredrag, hvor kunstnerne bag værkerne kommer og fortæller om udstillingerne, om deres virke eller om mere generelle overvejelser om kunst og kultur.  

 

Kunsthal Aarhus har desuden også en lille bogreol, hvor de har en masse fede og smukke bøger til salg. Er man heldig, rammer man et udsalg, og så er der virkelig penge at spare og gode fund at finde.

 

Tip 3: Rush trampolinpark – den vilde 

Kan man få pulsen lidt op uden rigtigt at bemærke det? Ja, i Rush trampolinpark kan man. Trampolinparken i Højbjerg er en legeplads for alle. Om man er 6 år eller 60, kan man ikke andet end at få et smil på læben, når man springer rundt imellem de mange trampoliner.

 

Trampolinerne i centeret dækker både gulve og vægge, og findes både store og små. Side om side med de skrå, bølgede og alm trampoliner findes også balanceudfordringer, udspringstårne, reaktionsvægge, wipe-out-bomme og meget mere. 

 

Parken er selvfølgelig oplagt at besøge sammen med sine børn, men ingen vil se skævt til at komme uden – her er der nemlig plads til legebørn i alle aldre! 

 

Aarhus Brætspilscafé: Vestergade 58a og Fredensgade 38, 8000 Aarhus

Aarhus Kunsthal: J. M. Mørks Gade 13, 8000 Aarhus

Rush Trampolinpark: Søren Nymarks Vej 8F, G, 8270 Højbjerg

 

 

Tjek Tippet Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev