//Nyheder

Gademægling i Aarhus honoreres med gratis jubilæumsmøde hos Comwell 

Comwell Hotels kan i år fejre 50-års jubilæum. I den anledning har den danske hotelkæde doneret et gratis møde på hvert af sine danske hoteller til en forening eller organisation, der til dagligt er med til at gøre en forskel for andre. I Aarhus bliver det Gademægling i Aarhus, som honoreres for deres gode arbejde med et jubilæumsmøde på Comwell Aarhus. 

 

Gademægling Aarhus er et frivilligt projekt under Ungdommens Røde Kors, der underviser børn og unge i boligområder og frivillige i andre organisationer i konflikthåndtering og mægling.

 

”Vi er ovenud glade for, at vi er blevet tildelt et jubilæumsmøde. Vi forsøgte at afholde et landsmøde i foråret, men det mislykkedes. Med denne honorering kan vi nu få afholdt landsmødet, hvor vi skal samle op, på alt det der sker i Gademægling, og hvordan vi fremadrettet skal udvikle projektet. Derudover får vi nye frivillige i løbet af sommeren, og det vil glæde os at byde dem velkommen i de bedste omgivelser på Comwell Aarhus,” siger Camilla Pedersen fra Gademægling i Aarhus.

 

Gademægling i Aarhus er et gratis tilbud om et 6 ugers forløb, hvor de klæder de unge på til at håndtere deres konflikter og forstå deres egne og andres reaktionsmønstre.

 

 

 

 

Nyheder Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev