//Uddannelse

Kokkeskole: Enkle og lækre sicilianske retter med Giuseppe Magnasco

Af Redaktionen

Få inspiration til enkle og lækre sicilianske retter med Giuseppe Magnasco. 

På grund af den geografiske position i midten af middelhavet, har Sicilien altid været vugge for mange forskellige kulturer. Grækere, romere, arabere, nordmænd, spaniere og franskmænd har alle efterladt sig deres præg, som i dag kan opleves i arkitekturen, kunsten og ikke mindst i maden.

Kurset formidler den sicilianske (mad)kultur med udgangspunkt i forskellige traditionelle sicilianske retter. Du præsenteres for en række råvarer, som anvendes i det sicilianske køkken.

 

Tilmelding til kurset her

 

Uddannelse Se alle

Udvalgte artikler Se alle

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet