//Tjek Musikken

Gratis livemusik: Søndagsjazzen er genopstået på The Merchant Room

Livemusik er ikke noget helt nyt på Tir na Nóg. Det er en fast del af pubben. Men tre timers livemusik søndag eftermiddag er nyt. Søndags Jazz Jam er navnet. Der er altid tre faste musiker som grundstamme på The Merchant Room. Derudover er alle velkomne til at joine trioen eller overtage et instrument. Det kræver dog et vist niveau at spille med. 

 

I søndags blev der åbnet med en trio bestående af:
– Thorbjørn Stefansson (bas)
– Frederik Vuust (klaver)
– Mikkel Vuust (trommer)

 

Flyvende udskiftning

I løbet af de tre timer trådte musikere i alle aldre ind på scenen. De kan deres kram. Ingen tvivl om det. Topprofessionelle musikere, der levede sig ind i jazzen og spillede med følelse. Det svingede som bare pokker.

 

Laid back stemning

En helt unik stemning med musik bredte sig på The Merchant Room. En nydelse. De fleste lyttede til musikken og havde kaffe i kopperne, men der var også plads til snak ved bordene og øl i glassene. Hvor er det skønt!

Aarhus har manglet et spillested som dette. Et sted til musikere, som vil mødes og vi andre der vil nyder godt af det. The Merchant Room har potentiale til at blive det nye søndags jazzsted. Lyden er god og niveauet højt. Alle bør give sig selv den fornøjelse at kigge forbi til en musikalsk oplevelse. Man bliver glad og i godt humør, hvis man ikke er det i forvejen. De næste mange søndage er det, så vidt vides, i hvert fald samme trio, der indleder jammen. Hvem der støder til, vides ikke på forhånd. Det er i tidsrummet fra 14.00 til 17.00 at der er søndagsjazz.

 

Tir Na Nóg

Frederiksgade 40
8000 Aarhus
Telefon: 86 19 19 10
Mail: info@tirnanog.dk
Website

 

 

 

 

 

Tjek Musikken Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev