Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Green Vibe Burger bliver til Folkebistroen: Samme ejere men nye retter på menukortet

Af Jan L. Pedersen

Folkebistroen er det nye navn for Green Vibes restaurant i Kvickly Odder. På restaurantens tre års fødselsdag i uge 43, har ejerne bag Green Vibe Burger valgt at lancere restauranten i et nyt navn, så man fremover kommer til at spise på Folkebistroen.

 

De to ejere af bistroen, Jesper A. Østergaard og Jacob K. Sørensen, fokuserede fra starten på at lave gourmet-burgere med lækkert tilbehør, alt sammen lavet helt fra bunden – selv ketchuppen var hjemmelavet. Efter tre år med fokus på burgerne har de to kokke nu videreudviklet deres koncept, og tilføjet en række nye retter til menukortet.

”Der er sket utrolig mange ting i Green Vibe i de seneste tre år, og undervejs har vi videreudviklet på en række områder. Det vil sige, at vi har en helt anden restaurant i dag, end da vi startede. Vi oplever, at navnet Green Vibe Burger forvirrer folk, og det er ikke dækkende for det vi har udviklet os til. Derfor har vi valgt, at vi fra uge 43 hedder Folkebistroen,” fortæller Jacob Kallestrup Sørensen.

 

Fra at have diner-stemning får lokalerne nu en opgradering til restaurant-status, og stemningen og atmosfæren gøres endnu mere varm og hyggeligt end i dag.

 

Hverdagsaften til fornuftige priser

”Når folk træder ind i restauranten, så skal de mærke, at de kommer ind i en hyggelig atmosfære, hvor man har lyst til at sidde i lang tid og nyde sin mad. Vi har bl.a. sat forhæng op på hele 1. salen, så vi kan lukke helt af ned mod Kvicklys indgang og med den nye indretning, så tror vi på, at det lykkedes at skabe en hyggelig hule, hvor folk føler sig godt tilpas.

Green Vibe Burger bliver til Folkebistroen: Samme ejere men nye retter på menukortet

Folk i Odder efterlyser jo et hyggeligt sted, hvor de kan gå hen og spise godt en hverdagsaften til fornuftige priser, og det er det hul vi gerne vil udfylde med Folkebistroen,” siger Jesper A. Østergaard. Det giver samtidig mulighed for at have selskaber på op mod 50 mennesker på 1. salen, da der nu kan lukkes helt af.

 

Odder ville have mere end burgere

De to kokke har efter eget udsagn tilrettet menukortet, så det passer bedre til Odder, og samtidig udfordrer kokkene i køkkenet.

”Den hjemmelavede burger forbliver på kortet, men vi gør plads til andre ting, som vi også gerne vil lave, og som vi kan høre Odder-borgerne efterspørger. Vi startede op allerede i foråret med et nyt frokostkort, hvor vi bl.a. introducerede luksus smørrebrød, og vi kan allerede nu se resultat af den forandring, det satte skub i salget. Men det er vigtigt at sige, at vi forbliver tro mod vores koncept med at lave alt fra bunden, med stort fokus på økologi og bæredygtighed,” forklarer Jacob Kallestrup Sørensen.

Green Vibe Burger bliver til Folkebistroen: Samme ejere men nye retter på menukortet

Fremover er da altså muligt at bestille klassiske bistroretter, som spareribs, bøffer, fisk og vegetarretter, samt en tre-retters menu, som bistroens kokke hver dag sætter sammen baseret på sæsonens friske og gerne lokale råvarer.

 

Flere mad-oplevelser på vej i Odder

I Folkebistroen vil de to ejere fremover tilbyde endnu flere events, som f.eks. Spansk Tapasaften, Syrisk aften, Rom-smagninger, Ost, Charcuteri og Vin aften.

”Vi elsker at lave disse events, hvor venner af huset eller andre i vores netværk overtager restauranten for en aften, og vi kan tilbyde odder-borgerne en anderledes og unik mad-oplevelse her i Odder. Så dem vil vi fortsætte med at udvikle på og sætte i kalenderen,” påpeger Jesper A. Østergaard.

 

Du kan booke bord her: 

 

Fakta:

Green Vibe Burger skifter navn til Folkebistroen

Folkebistroen fejrer i uge 43 sin 3-års fødselsdag og navneskiftet med 3-retters menu til kun 145,-

Menukortet udvides med flere klassiske bistroretter og en aftenmenu

Burgervognen.dk fortsætter som hidtil med at køre rundt til fester, festivaler, events og byfester

Folkebistroen tilbyder også mad ud af huset fra 10 til 300 kuverter

Folkebistroen har sit eget kaffemærke samt hjemmelavet is under brandet Odder-Isen

Folkebistroen har mellem 19 – 30 ansatte afhængig af sæsonen.

 

 

Del artikel

Andre læser også