//Guide

De bedste tøjbutikker med studierabat

Fede jeans, klassiske skjorter, bløde læderjakker og varme striktøjer – de aarhusianske butikker bugner af lækkert tøj! Er man studerende og på SU, kan det dog være svært at få råd til at købe alle de ting, der frister. Heldigvis er der en del tøjbutikker, som tilbyder 10% studierabat mod fremvisning af gyldigt studiekort.  Rikke Ulsøe, der er studerende og ansat ved shoppingportalen katoni.dk, guider her Aarhus Updates læsere til nogle af de bedste butikker med studierabat. Læs med, hvis du gerne vil være velklædt trods et stramt SU-budget.   

 

Topshop (Magasin)

Immervad 2, 8000 Aarhus C

Kan du lide at være opdateret på de nyeste tendenser, er Topshop oplagt for dig. Den engelske highstreet-kæde er kendt for en eklektisk og quirky stil, hvor man ikke er bange for at dyrke det skæve og humoristiske. De er mestre i at lynhurtigt opfange tendenser fra catwalken og omsætte dem til lettilgængelige items, du kan få hjem i garderoben. Foruden cool tøj til kvinder finder du også et udvalg af accessories som smykker, tasker og sko.

 

Deres

Ryesgade 10, 8000 Aarhus C

Er du til lækkert tøj med et twist af rå detaljer og fedt streetwear, er Deres den rigtige butik for dig. Med produkter til både mænd og kvinder som velsiddende jeans fra Dr. Denim, Lee og Levis samt fede sko fra Vans, Converse og Adidas er du garanteret et fedt og casual udtryk, som passer perfekt til studielivet. De har et bredt udvalg af brands i forskellige prisklasser, så der er lidt for enhver. Butikken sælger desuden caps og huer, hvis du vil fuldende det afslappede look.

 

Message

Søndergade 9B, 8000 Aarhus C / Bruuns Galleri

Hvad enten du sætter pris på enkelt og minimalistisk tøj eller mere udfordrende tøj med en rocket attitude, kan du med fordel besøge en af Messages butikker i Aarhus. Butikkerne tilbyder nemlig lækkert tøj til mange slags piger. Her finder du forskellige brands i varierende prislejer som mbyM, Samsøe & Samsøe, Sisters Point og Gestuz. Foruden tøj kan du også købe fede støvler fra Shoebiz og fine smykker fra Erbs.

 

Streetammo

Klostertorvet 6-8, 8000 Aarhus C

Hvis du leder efter fedt tøj og sneakers til fyre, er Streetammo det rette sted. De forhandler et bredt udvalg af mærker som Carhartt, Wood Wood og Le Fix. Der er særligt streetwear og skateboards, men du kan også finde mere stilede produkter som skjorter og klassiske jakker. Sneakers er altid et hit, og her er der et stort udvalg, som også omfatter unisex modeller. I udvalget er der klassikere såvel som de nyeste modeller fra kendte brands som Puma, Nike og Reebok.

 

Triumph

Frederiksgade 1, 8000 Aarhus C

Skal du også være velklædt inderst inde, kan du besøge lingeributikken Triumph. Her finder du et stort udvalg af undertøj i alle stilarter og til alle størrelser. Der er alt fra forførende blonder, sømløst undertøj og behageligt nattøj – du finder altså noget til enhver lejlighed. Som en ekstra service kan man få hjælp af en dygtig ”bra-fitter”, så man kommer hjem med den helt rigtige størrelse og opnår den bedst mulige komfort og støtte. Bonus: De giver hele 20% studierabat!

 

Guide Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev