Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Håndværksslagteren i Egå: Slår et slag for hjemmelavet mad som takeaway

Af Line Ingwar Karlsen

Egå Slagteren lever i bedste velgående. Her er ingen krise, og håndværket er intakt. En tendens, der gennem de sidste år, er blevet mere og mere tydelig. Og det, at kunderne efterspørger god, hjemmelavet takeaway. Eller måske rettere, mad ud af huset. Det skal være nemt, være hjemmelavet, smage godt og ikke mindst til en pris, som er til at betale. De fire punkter er Egå Slagteren gået all in på at opfylde.

 

En opgradering

Egå Slagteren har jo altid haft mad ud af huset, men ikke decideret takeaway, hvor du kan komme ind og hente varme retter. Men det kan du nu. Gennem det sidste stykke tid har de gode folk hos Slagteren i Egå arbejdet med god takeaway af den slags, hvor håndværket kommer til sin ret. Det skal smage godt, og det skal være mad, man kan blive mæt af. Det er mottoet, og det er der kommet 15 retter ud af. Alle er hjemmelavede og veltilberedte.

 

Priserne starter ved 45 kroner

Menukortet byder blandt andet på Egå-schnitzel til 99 kroner, flæskestegsburger til 45 kroner, biksemad til 45 kroner, slagtergryden til 79 kroner, tarteletter med høns i asparges til 64 kroner, frikadeller med kartoffelsalat til 45 kroner, gourmetburger til 69 kroner og så videre. Udover det, så er der fast en familiepakke med mad til to voksne og to børn til 190 kroner.

 

Et spørgsmål om ære

Tom og Rasmus, som ejer Egå Slagteren, tror på, at man kommer længst med god kvalitet og sætter en stor ære i godt håndværk. De udvælger deres leverandører efter strenge krav om kvalitet og smag. Alt maden bliver lavet i køkkenet hos Egå Slagteren.

 

Åbningstiderne er udvidet

Samtidig har de udvidet åbningstiderne. Der er takeaway fem dage om ugen fra tirsdag til lørdag. Maden er klar til afhentning på åbningsdagene fra klokken 16.00 og til 19.00. I vil kunne bestille ved at ringe til butikken på telefon 70 26 03 00, bestille via hungry.dk, eller stik næsen ind i butikken.

Håndværksslagteren i Egå: Slår et slag for hjemmelavet mad som takeaway

Egå Slagteren

Egå Havvej 2A
8250 Egå
Telefon: 70 26 03 00
Email: info@egaaslagteren.dk
Website:

 

 

 

 

 

 

 

Del artikel

Andre læser også