//Bryggerier, Restaurant

Hantwerk fylder to år: Gratis øl, bobler, kage og musik på havnen

Det har været to fantastiske og spændende år, hvor hele team Hantwerk har følt sig værdsat af kunderne.


Hantwerk startede ud med at modtage prisen for Byens bedste øl, hvilket var en virkelig stor dag for hele teamet. En lille anbefaling i The New York Times er jo heller ikke det værste, man kan få, fortæller medejer af Hantwerk, René Connolly Vinding.


Ikke som de andre

Hantwerk er jo en speciel størrelse, da den består af tre interessenter (køkken, bryggeri og bar), som alle skal præstere for, at gæstens aften fungerer optimalt. Opgaven har gjort, at de tre enheder med tiden har lært hinanden godt at kende og justeret de ting, som ikke har fungeret, så alle går i den rigtige retning. Det ser ud til at lykkes, da Hantwerk er godt besøgt.

 

Ny bistro kom til – og blev der

Et nyt køkkenteam (Goulu) fra maj måned har helt sikkert været skyld i, at Hantwerk har nået nye højder. Deres Bistro-stil af delemad rammer rent hos gæsterne, og det har da også resulteret i gode anmeldelser hos Stiften og Aarhus Update.

En sommer uden for kategori

Det bliver svært at slå sommeren fra sidste år, og de oplevelser den bragte med sig. Det gode vejr og VM i kapsejlads gjorde, at havnen summede af liv. Endvidere slog Jazzfestivalen virkelig igennem på havnen, og vi endte med 15 meter lange køer til baren, hvilket vi er opmærksomme på i år, fortæller René Connolly Vinding.

Man kan ikke komme uden om at nævne koncerten med Jacob Dinesen. Det viste, at Hantwerk kan fungere som koncertsted på et niveau, der bidrager med en meget intim oplevelse, og Hantwerk arbejder på at få flere koncerter i fremtiden.

Fødselsdags-ølsmagning

Michael og Lene fra Humleland holder ølsmagning onsdag den 6. februar fra klokken 17.00 – 19.00.

 

Under ølsmagningen smager du 7 øl, får rundvisning i bryggeriet og hører fortællingen om Humleland og deres udvikling fra at brygge øl hjemme i bryggerset til nu at producere store mængder under taget på Hantwerk.

 

Der er 30 billetter, og de sælges først til mølle. Alt tilmelding skal ske på reservation@hantwerk.dk, og man har først fået billet, når den er godkendt på mail. Prisen er 198 kroner pr. person.

 

Smagningen vil starte klokken 17.00 og vil vare ca. 2 timer. Under smagningen vil Bistro Goulu på Hantwerk tilbyde tre forskellige hjemmelavede snacks til 98 kroner, og skulle sulten melde sig under smagningen, står køkkenet klar til at sørge for aftensmaden til jer.

Se menuen her:

2-års fødselsdag den 9. februar

 

De gode folk hos Hantwerk håber, I vil komme og lave en fest og drikke en øl – eller et glas bobler på deres regning.

 

Dagens forløb:

 

12.00 – 13.00: GRATIS ØL/BOBLER OG KAGE

Friskbrygget “fødselsdagsøl fra Humleland samt kage fra køkkenteamet Goulu.

 

13.00 – 15.00: LIVE MUSIK: IDA BJÖRG LEISIN

Singer-songwriter

 

14.00: RELEASE AF “TØR ELLER TØR”

Humlelands nyeste eksperiment. En BRUT IPA, en frisk, tør og perlende humlebasse med god frugtighed og vinøs smag.

 

15.00 – 16.00: GRATIS ØL/BOBLER OG KAGE

Friskbrygget “fødselsdagsøl fra Humleland samt kage fra køkkenteamet Goulu

 

17.00 – 21.00: DINNERDAYS “FØDSELSDAGS MENU” 3 retter 210 kroner.

Skynd dig at booke – så er du sikret en plads. www.dinnerdays.com/aarhus/hantwerk

 

21.00 – 24.00: DJ spiller sprøde hits.

 

Se mere om Hantwerk her:

 

Bryggerier Se alle

Udvalgte artikler Se alle

Tilmeld nyhedsbrev