//Nyheder, Tjek Takeaway

Ny Shawarma Mester holder natåbent: På høje tid – erfaren “mester” starter for sig selv 

Guldsmedgade rykker, når det kommer til restauranter og spisesteder. I de lokaler, som før husede Lars Kyllesbechs fiskeforretning, og senere Kokkens Fisk & Delikatesser, Restaurant Gambas og senest Shawarmamesteren, er den nyeste restaurant dukket op. De sidste par måneder har der været lukket i lokalerne, eftersom Ahmet Kalkan valgte at lukke sin shawarmabar og sætte den til salg. Nu er der kommet en ny mand ved spyddet, og udbuddet af mad er lidt anderledes. 

 

Navnet ligner 

Shawarma Mesteren hedder Hassib Kurdis nye sted i Guldsmedgade. Hassib Kurdi er et kendt ansigt i Aarhus – i hvert fald hvis man er til shawarma. Han har i 26 år arbejdet på en af byens meget kendte shawarma-joints. Han vil ikke sige hvor, da han ikke vil skade sin gamle chef. Men drømmen om at få sin egen shawarma-forretning har altid været der, og da Hassib fik muligheden for det “rigtige” sted, var han ikke sen til at sige ja. Shawarma Mesteren åbnede i lørdags, så det hele er gået relativ hurtigt.

 

Alt er hjemmelavet

Man fornemmer hurtigt på Hassib, at han har noget stolthed omkring det, han laver. Han har sin egen krydderiblanding, som ikke fås andre steder i Aarhus, og som han bruger i sin forretning. Hassib fortæller, at han er glad for, han selv bestemmer, hvordan maden skal smage, og lægger heller ikke skjul på, at det betyder utroligt meget for ham, at det er hans mad, gæsterne spiser og ikke blot en kopi af, hvad andre laver. 

 

45 kroner er et “dejligt” tal

Omdrejningspunktet er shawarmaen, hvilket navnet på butikken bekræfter. Den laves med oksekød fra ungkvæg, kylling eller falafel. Ellers er der en kebab-tallerken med kød, salat og pommes. Den koster 65 kroner. Er du til tyrkisk sandwich, er den også på menukortet.

Priserne for shawarma og tyrkisk brød er 45 kroner. Alle dressingerne er også lavet fra bunden, og der er chili og hvidløg på bordene, så du selv kan finpudse smagen. I øvrigt er det spanske hvidløg, som bruges i hvidløgsdressingen, fordi de er de bedste. Så her går de uden om de billige kineser-hvidløg.

Der er 20 siddepladser, og der er god plads i lokalerne. Der er ikke levering af maden, men kun hent selv.

 

Åben til solen står op

Alle, som er sulten i Aarhus om natten, ved godt, at udbuddet af mad er begrænset. Men med Shawarma Mester kommer der endnu en spiller på banen, som kan lave mad til de nattesultne.

Åbningstiderne er:

Fra mandag til søndag fra klokken 11.00 til 24.00.

 

Torsdag åbent fra 11.00 til klokken 5.00.

 

Fredag og lørdag fra 11.0o til klokken 6.00.

 

Nyheder Se flere

Seneste artikler Se flere

Tilmeld nyhedsbrev