//Nyheder

Havnens Fiskehus: Hummere til engrospriser – billigere bliver det ikke!

Havnens Fiskehus har i dag, torsdag og i morgen fredag en helt uhørt pris hummere

 

Hummer smager fantastisk, det ved de fleste. Desværre kan de til tider også være en bekostelig affære, med priser på omkring 300 kroner stykket. Det er heldigvis ikke tilfældet i dag og i morgen, fredag.

 

Havnens Fiskehus har nemlig købt et stort parti 600 grams hummere hjem til en rigtig skarp pris. Derfor har de bestemt sig for, at det skal komme kunderne tilgode.

 

Det koster IKKE ekstra at få den tilberedt

Havnens Fiskehus tilbyder at koge og flække hummerne uden en mer pris, hvilket kan være en god idé, hvis du ikke er så trænet i den ædle kunst at koge og flække en levede hummer.


Havnens Fiskehus anbefaler at spise hummeren sammen med en dejlig sommersalat, sprødt brød og masser af aioli. Champagne, Cava eller Cremant kan være fantastisk til det lidt søde hummerkød. Et fint følgeskab, fortæller Kristian Andreasen, medejer af Havnens Fiskehus og fortsætter, “ en hummer på 600 gram passer perfekt som hovedret til 1 person eller som forret til 2 personer og til de priser vi har nu, så behøver man heller ikke spare på det. ”


Prisen vil i dag og i morgen, fredag være:


1 styk 600 grams hummer : 198 kroner


2 styk 600 grams  hummer: 350 kroner


3 styk 600 grams hummer: 500 kroner 



“Vi har købt rigtig mange hummere hjem, men derfor er det stadig en god ide at bestille på forhånd, da vi også sælger til byens restaurationer som har dejligt travlt for tiden , så det er først til mølle”, slutter Kristian Andreasen.

Bestillinger kan ringes ind på telefon 86 12 38 00.


Havnens Fiskehus har åbent fra 9.00-17.30 i hverdage. Alternativt kan man bestille via deres Facebookside, hvor tilbuddet også er.

 

Se mere om Havnens Fiskehus her

 

Nyheder Se alle

Udvalgte artikler Se alle

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet